- Adım
- Berkay
- Cihazım
- Redwood
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 58
O ne oluyor hocamAndroid auto sıkıntısız çalışmaktadır. Belki merak eden var ise söyleyeyim dedim
O ne oluyor hocamAndroid auto sıkıntısız çalışmaktadır. Belki merak eden var ise söyleyeyim dedim
Araçta da bu özellik olması gerekiyor. Bizim telefon için kablo ile bağlamak gerekiyor. Arayüz aynı amaO ne oluyor hocam
Teşekkür ederim hocam.Araçta da bu özellik olması gerekiyor. Bizim telefon için kablo ile bağlamak gerekiyor. Arayüz aynı ama
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Gün boyunca sıkıntısız bağlanıyorumBağlantı hatası var mi band kullanıyorum bağlantı sonrası belli bir süre sonra bağlantı kesiliyor
Rom dün kurdum eksiksiz bir şekilde sonra mi band bağlantısını yaptım 10 dakika sonra bağlantı kesiliyordu bildirim panelinde simge işareti gözükmüyordu test amaçlı kendimi arama yaptım ama mi band da gözükmüyordu bugünde normal rom kurdum sorun yokGün boyunca sıkıntısız bağlanıyorum
Mi fit uygulamasına tüm izinleri veriyorum ayrıca son kullanilanlar sekmesinde kilitliyorumRom dün kurdum eksiksiz bir şekilde sonra mi band bağlantısını yaptım 10 dakika sonra bağlantı kesiliyordu bildirim panelinde simge işareti gözükmüyordu test amaçlı kendimi arama yaptım ama mi band da gözükmüyordu bugünde normal rom kurdum sorun yok
Not : Mi Fit uygulaması kullanıyorum sizdekide aynımıdır ve normal bağlantı sonrası yaptığınız bir şey varmıdır
Uygulayalım bakalımGüncelleme gelmiş