- Adım
- Cem
- Cihazım
- Note 8 pro
- Konular
- 18
Belki sizinki güncel halidir diye bende 7.5.1 varMuhammed hocamın attığı dosyayı kurdum bende geçiyor
Hayır hocamEdxposed yüklü mu
Sürüm ne acaba? MagiskinMuhammed hocamın attığı dosyayı kurdum bende geçiyor
Son sürümHayır hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sürüm ne acaba? Magiskin
Naptınız hocam çözebildiniz mi?Son sürüm
telefon kafayı yedi, sürekli restart yapıyor redmi yazısından sonra. fastboota giriyorum orda da hemen restart atıyor
fastbootta da telefonu görmüyor 3 saniye sonra kapanıp tekrar açılıyor. brick mi oldu anlamadım hiç bi şey yokken kendi kendine gitti
telefonu gördü flashlarken kapandı şimdi hiç bir şey gözükmüyor ekranda...
Rahmetli oldu sanırsam. Kapalı iken bilgisayara bağlı iken bagladiginizda preloader bağlantısı gözüküyor muSon sürüm
telefon kafayı yedi, sürekli restart yapıyor redmi yazısından sonra. fastboota giriyorum orda da hemen restart atıyor
fastbootta da telefonu görmüyor 3 saniye sonra kapanıp tekrar açılıyor. brick mi oldu anlamadım hiç bi şey yokken kendi kendine gitti
telefonu gördü flashlarken kapandı şimdi hiç bir şey gözükmüyor ekranda...
Hocam telefon gözüküyor fasboota girince, sıkıntı yok o konuda edl modluk değil sanırsam bunun haricinde preloader dediğiniz kısmı bilmiyorum. servis kaydını yaptım telefonun kilidi açıktı umarım sorun olmaz..Rahmetli oldu sanırsam. Kapalı iken bilgisayara bağlı iken bagladiginizda preloader bağlantısı gözüküyor mu
maalesefNaptınız hocam çözebildiniz mi?
telefon kapanmıyor hocam sürekli reset atıyorRahmetli oldu sanırsam. Kapalı iken bilgisayara bağlı iken bagladiginizda preloader bağlantısı gözüküyor mu
Güç tuşu sıkışmış gibiHocam telefon gözüküyor fasboota girince, sıkıntı yok o konuda edl modluk değil sanırsam bunun haricinde preloader dediğiniz kısmı bilmiyorum. servis kaydını yaptım telefonun kilidi açıktı umarım sorun olmaz..
maalesef
telefon kapanmıyor hocam sürekli reset atıyor
hocam elimle kontrol ettim bi sıkıntı olmuyor çünkü basılı tuttuğum zaman farkı hissedebiliyorum ve birden kapandı bootloop oldu sonrasında yani büyük ihtimal başka bir sorunGüç tuşu sıkışmış gibi
Eğer garanti kabul etmez ise batarya soketi çıkarılarak halledilebilir gibime geliyorhocam elimle kontrol ettim bi sıkıntı olmuyor çünkü basılı tuttuğum zaman farkı hissedebiliyorum ve birden kapandı bootloop oldu sonrasında yani büyük ihtimal başka bir sorun