- Adım
- M
- Cihazım
- Samsung s20 FE
- Konular
- 353
Yapacak bir şey yokHocam düzelmedi kurdum ama hala cts.profile false
Yapacak bir şey yokHocam düzelmedi kurdum ama hala cts.profile false
Hocam google playde sertifikalı olarak gözüküyor muHocam düzelmedi kurdum ama hala cts.profile false
Sertifikalı gözükse zaten sorun olmaz diye düşünüyorum gözüklmüyorHocam google playde sertifikalı olarak gözüküyor mu
Kesinlikle katılıyorum hocam, Max3 için bildiğiniz üzere, Global kararlı Miui12 çıktı, Greeshan bunu repack ederse, ki edecek bence, tereddütsüz yüklerimTamamen çin romuna benzetilmiş. Ben de böyle seviyorum. Miuipro'dan en fazla 5 özelliği eksiktir
Rehber - Google Play Store Cihaz Sertifikalı Değil Hatası ve Çözümü bunu dener misiniz hocamSertifikalı gözükse zaten sorun olmaz diye düşünüyorum gözüklmüyor
Nerden güncellenir hocamSaat uygulamasını güncelleyebilirsiniz
Denedim hiçbiri olmadı hocam hala sertifikalı değil diyor hepsini denedim tek tekRehber - Google Play Store Cihaz Sertifikalı Değil Hatası ve Çözümü bunu dener misiniz hocam
Ben bu yöntemle yapmıştım zamanında bilemedim valla o zaman hocamDenedim hiçbiri olmadı hocam hala sertifikalı değil diyor hepsini denedim tek tek![]()
Bende şu magiskteki yöntemle yapmıştım zamanında ama şimdi olmadı anlamadım nedense hocamBen bu yöntemle yapmıştım zamanında bilemedim valla o zaman hocam
Nerden güncellenir hocam
Edxposed yüklü muBende şu magiskteki yöntemle yapmıştım zamanında ama şimdi olmadı anlamadım nedense hocam