Rom MIUI 12 Repack by greeshan

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Arkadaslar bana bi acil yardımcı olurmusunuz

Endonezya romdan twrp yükleyip bu roma geçtim adımlar sorunsuz yaptım ama reboot ettikten sonra beni fastboota atıyor lütfen yardımcı olurmusunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Twrpden unRoot yaptım olmadı sonrasında twrpnin içindeki 20.1 rootu yükledim cihaz açılıyor şuan ama 20.4de neden böyle yapıyor ?

Malesef cihazımız roma göre magisk sürümü seçiyor. Bunda bir sorun yok.
Bu roma geçiş sonrası bir kaç işlem daha yapmanız gerekiyor. Yapmaz iseniz açılmaz.

Stok rom Twrp kurulum sonrası şu adımı uygulayın :

Adım 4 : Twrp ekranı açılınca Mount ekranında yer alan vendor ve system yazılarına tik koyalım, ana ekrana gelerek advanced menüsünden file explorer tıklayalım. Gelen ekrandan /system_root/system klasörüne gidelim. Bu klasörde yer alan recovery-from-boot.p dosyasını tıklayın ve sil tuşuna basınız. Daha sonra ana menüye tekrar gelelim advanced menüsüne tıklayalım Close Avb 2.0 yazısını gördünüz mü? Tıklayalım :) Kuralım

Detaylı bilgi için ;
Bakınız : Redmi Note 8 Pro - Custom Rom Kurmak- Aosp-Miui // Miui- Aosp Geçişler 11.01.2021

Samet061905

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
21
Hocam sıkıntı yok actim cihazi ama 20.4u rom icinden yukleyince cihaz acilmadi hemen twrp girip instal root yukleyip 20.1i yukledim sonrasinda cihaz acildi icerisinden guncellemesini yaptim. Ancak bu sekilde oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cihazı fastboota alıp "Fastboot getvar product" komutunu uygulayın.Eğer begonia yazıyorsa ve arka kapaktaki redmi yazısı dik ise çin modeldir
Pcden komutu vermedim ama telefonun arkasina baktigimda redmi yazisi yatay

Bergee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
iP8 Plus&X3 NFC
Meslek
Art Designer
Konular
80
12.0.3.0 versiyonunu kullanan varsa şarj durumu vs. nasıl? Bir hata bir bug vs. var mı? Ona göre akşam geçiş yapacağım. Aosp romlarda bugtan geçilmediği için aosp rom kurmaktan vazcaydım :D

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54
12.0.3.0 versiyonunu kullanan varsa şarj durumu vs. nasıl? Bir hata bir bug vs. var mı? Ona göre akşam geçiş yapacağım. Aosp romlarda bugtan geçilmediği için aosp rom kurmaktan vazcaydım :D
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Bergee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
iP8 Plus&X3 NFC
Meslek
Art Designer
Konular
80

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54
Akşam bende kurayım bakalım ne olacak hocam beğenmezsem deodexe geçiş yapacağım mecburen :(
Ben de uzun süre deodex kullandım. Dedim bir gözğmüz farklı bir şey görsün diye bunu kurdum. Ancak bir şey yaptım. Root gömülü ya, romu kurduktan sonra rootu kaldırdım. Hala ki, roota ihtitacım yok. Bank uyğukamakarım da rootsuz çalışıyor. Bir iki dosya vardı editlemek gerekiyordu, onu da bilgisayarda yaptım ve twrp ile yükledim. Roota hiç gerek kalmadı benim için.

Bergee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
iP8 Plus&X3 NFC
Meslek
Art Designer
Konular
80
Ben de uzun süre deodex kullandım. Dedim bir gözğmüz farklı bir şey görsün diye bunu kurdum. Ancak bir şey yaptım. Root gömülü ya, romu kurduktan sonra rootu kaldırdım. Hala ki, roota ihtitacım yok. Bank uyğukamakarım da rootsuz çalışıyor. Bir iki dosya vardı editlemek gerekiyordu, onu da bilgisayarda yaptım ve twrp ile yükledim. Roota hiç gerek kalmadı benim için.
Root'u kaldırdıktan sonra tabi banka uygulamaları da rahatlıkla çalıştı :) Zaten root ile bir şey yapmakta gerekmiyor editli rom olduğu için. Mantıklı hocam muhtemelen bende rootu kaldırırım kurduktan sonra.

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54
Root'u kaldırdıktan sonra tabi banka uygulamaları da rahatlıkla çalıştı :) Zaten root ile bir şey yapmakta gerekmiyor editli rom olduğu için. Mantıklı hocam muhtemelen bende rootu kaldırırım kurduktan sonra.
Ancak durum farklı ola bilir. Bazı şahıslar Netflix felan kullanıyor ve ya hangi sa bir uygulamaya root yetgisi veriyor, play storda cihazın sertifikalı olması gerekiyor onlar için root önemli. Bunu dikkate almanız lazım.

Üst Alt