Rom MIUI 12 Repack by greeshan

note8prosahibi

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Redwood
Meslek
Öğrenci
Konular
57
muhammed540
note8prosahibi

Gmail de sıkıntı varmı sizde ben gmail acmadan iletileri göremiyorum yada cok gec geliyor ama çoğunlukla gmail kontrol etmem gerekiyor gelen varmi diye yada yapılan ayar varmidir ekstra olarak
Hocam bilmiyorum romdan kaynaklı ya da gmailden kaynaklı çoğu mail gelmiyor ya da dediğiniz gibi geç geliyor senkronizasyon sorunu mu var diye düşündüm onu da denedim olmadı galiba romdan kaynaklı o eğer başkaları da yaşadıysa daha net belli oluyor

kurtkuzu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökmen ÇELİK
Cihazım
Redmi NOTE 8 PR
Konular
12
Hocam bilmiyorum romdan kaynaklı ya da gmailden kaynaklı çoğu mail gelmiyor ya da dediğiniz gibi geç geliyor senkronizasyon sorunu mu var diye düşündüm onu da denedim olmadı galiba romdan kaynaklı o eğer başkaları da yaşadıysa daha net belli oluyor
Birazdaha bekleyelim derim o halde biraz bakindimda gmail kendisinde de sıkıntı var galiba dunde outlook uygulamasını yukledim tum özellikleri acik olmasina ragmen mail geldiginde sadece ekran isigi açılıyor kapanıyor umarim rom kaynaklı degildir batarya haricinde rom`u sevdim bakalım kismet

mustafa.cemrek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
mi10t pro
Konular
1
v3 ü geldi dün akşam direk üstüne twrpden yükledim wipe vs yapmadan şimdilik bir takılma vs yok 12.0.3.0 QGGIDXM

kurtkuzu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökmen ÇELİK
Cihazım
Redmi NOTE 8 PR
Konular
12
Hayır direk üstüne kurunuz. Kurulum bittikten sonra wipe dalvik/cache yapınız ve magisk flashlayiniz
Magisk yükleme yapin diyosunuz romda direkt gomulu geliyor sıkıntı olmaz dimi yada guncelleme gelince magisk siliniyormu otomatik o yuzden mi magisk kurmak gerekiyor

mustafa.cemrek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
mi10t pro
Konular
1

kurtkuzu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökmen ÇELİK
Cihazım
Redmi NOTE 8 PR
Konular
12
Mailde gelen giden vs sıkıntı kendi adıma şöyle diyeyim çöp klasörü temizleme yapmamıştım temizleyince test ettim gelen mail anında düştü kontrol et istersen bende şuan problem gözükmüyor

Üst Alt