Root 100 % gider.twrp den kurunca root ile twrp gidermi
Keşke atmadan önce görseydim mesajı rom güzel animasyonlar çok fazla iyi gibi bu Roma güncelleme gelmez galiba demiRoot 100 % gider.
Bele ki, Kurdukdan sonra sistem reboot edersinizse her ikisi gider. Ancak sistem reboottan önce, twrp kurduğunuzda yapılan işlemler yapılırsa twrp gitmez.
Altdaki beyaz çizgiyi kaldırabiliyormuyuz?Root 100 % gider.
Bele ki, Kurdukdan sonra sistem reboot edersinizse her ikisi gider. Ancak sistem reboottan önce, twrp kurduğunuzda yapılan işlemler yapılırsa twrp gitmez.
Altdaki beyaz çizgiyi kaldırabiliyormuyuz?Root 100 % gider.
Güncelleme gelmesi lazım.Keşke atmadan önce görseydim mesajı rom güzel animasyonlar çok fazla iyi gibi bu Roma güncelleme gelmez galiba demi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Altdaki beyaz çizgiyi kaldırabiliyormuyuz?
Kaldırıyordu, ayarlarda ekranı kurcalayın, tam hatırlamıyorumKeşke atmadan önce görseydim mesajı rom güzel animasyonlar çok fazla iyi gibi bu Roma güncelleme gelmez galiba demi
Ayarlar/ek ayarlar/tam ekran görünüm/.... GizleKeşke atmadan önce görseydim mesajı rom güzel animasyonlar çok fazla iyi gibi bu Roma güncelleme gelmez galiba demi
bide habire sim etkinleştiriliyor diyorAyarlar/ek ayarlar/tam ekran görünüm/.... Gizle
Ayarlarlardan kalkıyor tam ekran ayarı başka bir launchere gerek yokGüncelleme gelmesi lazım.
Başka bir launcer kullanın.