MIUI 12 [MIUI 12] Redmi Note 8 Pro Global Kararlı V12.0.0.4 QGGMIXM İndirme Bağlantısı

cenk_levent

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
cenk
Cihazım
redmi note 8 pr
Konular
5
öncelikle konu için teşekkürler, telefonum twrp+root'luydu ve geçen hafta yayınlanan 11.0.5 sürümünü yükleyince twrp ve root gitti, sorum şu, bu güncelleme ota olarak geldiğinde sistem güncellemeden direkt yüklememde bir sakınca olur mu acaba yoksa twrp ve root işlemlerini tekrar yaparak recoveryden mi yüklemeliyim?

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
öncelikle konu için teşekkürler, telefonum twrp+root'luydu ve geçen hafta yayınlanan 11.0.5 sürümünü yükleyince twrp ve root gitti, sorum şu, bu güncelleme ota olarak geldiğinde sistem güncellemeden direkt yüklememde bir sakınca olur mu acaba yoksa twrp ve root işlemlerini tekrar yaparak recoveryden mi yüklemeliyim?
Yükleyebilirsiniz. Sıkıntı olmaz. Yüklendikten sonra twrp+root yaparsınız. Öncesinde yapmaya gerek yok

ogulcanoz97

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
can
Konular
0
Yükleyen arkadaşlar son kez deneyimini anlatabilir mi? Yorumları okudum merak etmeyin. Yükleyen artışını eksisini yazarsa toplu bir şekilde çok makbule geçer şimdiden teşekkürler

amidore

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yaşar
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Memur
Konular
1
Magiskten aptx yaması yüklemiş olabilir
Herhangi bir yama yüklememiştim. Cihazın aptx desteği olduğu için bilgi amaçlı gösteriyor olabilir. Fakat geliştirici seçeneklerinde aptx ayarları var.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Herhangi bir yama yüklememiştim. Cihazın aptx desteği olduğu için bilgi amaçlı gösteriyor olabilir. Fakat geliştirici seçeneklerinde aptx ayarları var.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
MIUI 12 ile eklemişler demek ki

batuhanbecel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
1
MIUI 12 ile eklemişler demek ki
muhammed hocam şimdi bu beta tester sürümü ya buna güncelleme gelse wipe atmadan yükleyebilir miyim? ayrıca otadan global kullanıcılara düştü normal olarak onu da yükleyebilir miyim yoksa wipe atmam mı gerekir?

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
muhammed hocam şimdi bu beta tester sürümü ya buna güncelleme gelse wipe atmadan yükleyebilir miyim? ayrıca otadan global kullanıcılara düştü normal olarak onu da yükleyebilir miyim yoksa wipe atmam mı gerekir?
Miui 11'den geçiş yapacaksanız ve twrp yüklü ise full wipe yapılmazsa bootloop oluyor.

Eğer Xiaominin orijinal recovery'si ile yükseltir iseniz bootloop olmadan yükseltebiliyor

batuhanbecel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
1
Miui 11'den geçiş yapacaksanız ve twrp yüklü ise full wipe yapılmazsa bootloop oluyor.

Eğer Xiaominin orijinal recovery'si ile yükseltir iseniz bootloop olmadan yükseltebiliyor
Hayır hocam şuan bu rom kurulu zaten bende

Nzmmaverick

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nazım
Cihazım
OPPO RENO 7 4G
Meslek
SATIŞ SORUMLUSU
Konular
6
Muhammed 540 hocam sizce bu rom ile Endonezya MIUI 12 çıkınca arasında bir fark olur mu? Ben şimdi bu romu kurdum ve kullanıyorum. Oldukça da memnunum. Silip Endonezya MIUI 12 geçmeye gerek olur mu sizce?

Üst Alt