Konuda anlatım var hocamNasıl yükleniyo vendor ile
Curtana için custom rom çok az zaten hocam OneOS bize port olarak gelir ancaOne OS gelmeyecekmiş curtana için, grupta 2 admin de yazmış.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla port'a karşı önyargılı davrandım ama stabili çıkınca da memnun kaldım. Ama incelediğim kadarıyla OneOS baya bir OS gibi olacağından dolayı portta tam randıman vermeyebilir.Curtana için custom rom çok az zaten hocam OneOS bize port olarak gelir anca
Rica ederim hocam, güle güle kullanın.Son birkaç gündür kullanıyorum, ertesi günü dahi çıkartıyor cihazım.Miui 12 globalde göremediğim ekran süresini aktif kullanımda RevOS da 10-11 saat olarak gördüm ilk defa miui 11 de gördüğüm 9-11 saatlik ekran sürelerinden sonra gene ilaç gibi gelen bir rom oldu benim için. Farklı bir rom'a geçmeye gerek duymadım şuanda, sadece yenilik ve yeni romları denemek açısından geçer, geri dönüş yaparım gibi. Monalte tekrar teşekkürler hocam, güzel rom önermişsin gerçekten.
Format data yaptıktan sonra reboot recovery yapmanız lazım.Hocam ben romu kurmaya çalıştığımda en son kurulumda failed to mount /system_root(no such file or directory) uyarısı alıyorum çözümü var mıdır acaba?