Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam size tek bir tane rom öneriyorum deneyin şuan bende kullanıyorum. Masik Premium hocam kurarken daha yeni indirdiğiniz MIUI 12 için vendor var onunla kurun 318 ile değil.
Sonra teşekkür edeceksiniz zaten
eror 7 hatasını bende alıyordum çözümü şu hocam şimdi indirdiğiniz romu silin vendoruda sonra yeniden indirin fakat indirme boyunsa youtube 1 saatlik video yazın bu sayede bilgisayar zaman aşımına uğramayacaktır indirme tamamlanınıca sürükleyip değilde gönder yaparark cihazınızı seçiniz 2 sini aynı anda göndermeye çalışmayın
önce Romu gönder yapın sonra Vendor
TWRP:
Twrp üzerinden
Wipe>Advanced Wipe bölümünden
Cache, Dalvik&Cache ve Data seçeneklerini seçip sistemi temizleyin.
Reboot>Recovery işlemini yapınız.
Sonra forrmat data yapıp yes yapın
sonra Önce Romu Sonra Vendoru Gönder Yapınız
Sonra Önce Romu sonra vendoru yyükleyiniz
Son olarak format data yes yapın
ben sorunumu bu şekilde çözdüm adımları doğru uygularsanız sizinde çözülücek çünkü bende ayynı hatayı alıyordum
eror 7 hatasını bende alıyordum çözümü şu hocam şimdi indirdiğiniz romu silin vendoruda sonra yeniden indirin fakat indirme boyunsa youtube 1 saatlik video yazın bu sayede bilgisayar zaman aşımına uğramayacaktır indirme tamamlanınıca sürükleyip değilde gönder yaparark cihazınızı seçiniz 2 sini aynı anda göndermeye çalışmayın
önce Romu gönder yapın sonra Vendor
TWRP:
Twrp üzerinden
Wipe>Advanced Wipe bölümünden
Cache, Dalvik&Cache ve Data seçeneklerini seçip sistemi temizleyin.
Sonra forrmat data yapıp yes yapın
sonra Önce Romu Sonra Vendoru Gönder Yapınız
Sonra Önce Romu sonra vendoru yyükleyiniz
Son olarak format data yes yapın
ben sorunumu bu şekilde çözdüm adımları doğru uygularsanız sizinde çözülücek çünkü bende ayynı hatayı alıyordum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben o romda 10 saniye durdum sonra Stock orijinal roma geçtim
Ben galiba stock romdanan memnunum