- Adım
- Devransahinx
- Cihazım
- Redmi note 7
- Konular
- 80
TWRP-3.4.1.bHangi twrp yüklü cihazda ?
TWRP-3.4.1.bHangi twrp yüklü cihazda ?
Bunu dener misiniz.TWRP-3.4.1.b
Bu yüklü zatenBunu dener misiniz.
Recovery - [MIUI 12 Destekli] Redmi Note 9s - Twrp 3.3.1-0530 Tek Tuş Yükleme Aracı
Twrp Recovery Yükleme 1. İşlemlere başlamadan önce bootloader kilidinin açık (bootloader unlock) olması gerekmektedir 2. Xiaomi USB driverları kurun 3. Ayarlar - ek ayarlar - geliştirici seçeneklerinden Usb hata hata ayıklamayı aktif edin. 4. USB kablo ile telefonunuzu bilgisayara bağlayın. 5...forum.miuiturkiye.net
Zip verification açmayacaktınız hocamBu yüklü zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Zip verifactionu açtım fakat zip verifaction failed diyor dosya ismi yazıyor tekrar indiriyorum vendor dosyasunı
format data yaparak işlemleri tekrarladım başarılı olursa bildirirmZip verification açmayacaktınız hocam
Full wipe yapın hocam Micro SD vs USB hariç tekrar rom + vendor + format data olarak deneyin.format data yaparak işlemleri tekrarladım başarılı olursa bildirirm
Şimdide system_root hata verdi ama vendor yükleniyor dur bakalım uamrım telefon açılırFull wipe yapın hocam Micro SD vs USB hariç tekrar rom + vendor + format data olarak deneyin.
Hata verebilir hocam vendor dan sonra format data yapıp reboot system yapın cihaz açılacaktır.Şimdide system_root hata verdi ama vendor yükleniyor dur bakalım uamrım telefon açılır
şuan içimiz rahatladı bootanimasyonu gördükHata verebilir hocam vendor dan sonra format data yapıp reboot system yapın cihaz açılacaktır.
Açılır hocam birazdan güle güle kullanınşuan içimiz rahatladı bootanimasyonu gördük