Yardım Miui 12 note 9 pro

Misantropisk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Note 9 pro
Konular
72
Merhaba arkadaşlar. Bı kaç gün önce arkadaşımın 4 aylık Note 9 pro cihazını aldım. Yurtdışı cihazı ve IMEI atılmadi henüz. Fabrika ayarlarına sıfırlayıp bana verdi. Bende kurulumunu yaptım yeniden. Miui 12 gozukuyordu yükledim ve tüm sistem guncellemelerini yaptım. Uygulama geçişlerinde oyunlarda vs. çok kasma oluyor. Düzeltmek için bu sorunu miui 12 yi yüklendikten sonra fabrika ayarlarına dondurmem gerektiğini okudum bı yerde. Ama daha IMEI atılmadı 2. Sahibiyim cihazın bı iki gun önce simi taktım. Şimdi fabrika ayarlarına dondursem IMEI atmada sorun olur mu ?

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Forum Kurallarımız
3.11. Acil Yardım, Pls, Lütfen Bakın, Help vb. şeklide başlık açılması yasaktır.
Konu Başlığı Düzenlendi

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Merhaba arkadaşlar. Bı kaç gün önce arkadaşımın 4 aylık Note 9 pro cihazını aldım. Yurtdışı cihazı ve IMEI atılmadi henüz. Fabrika ayarlarına sıfırlayıp bana verdi. Bende kurulumunu yaptım yeniden. Miui 12 gozukuyordu yükledim ve tüm sistem guncellemelerini yaptım. Uygulama geçişlerinde oyunlarda vs. çok kasma oluyor. Düzeltmek için bu sorunu miui 12 yi yüklendikten sonra fabrika ayarlarına dondurmem gerektiğini okudum bı yerde. Ama daha IMEI atılmadı 2. Sahibiyim cihazın bı iki gun önce simi taktım. Şimdi fabrika ayarlarına dondursem IMEI atmada sorun olur mu ?
Hocam fabrika ayarı yapabilirsiniz hiç bişey olmaz ama bunun çözüm olcagını düşünmeyin mıuı 12 henüz taze o yüzden perfonmans düşüşleri normal imei yoksa bişey olmaz ama imei işlemi gördükten sonra fabrika ayarı yapmayın

Misantropisk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Note 9 pro
Konular
72
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam fabrika ayarı yapabilirsiniz hiç bişey olmaz ama bunun çözüm olcagını düşünmeyin mıuı 12 henüz taze o yüzden perfonmans düşüşleri normal imei yoksa bişey olmaz ama imei işlemi gördükten sonra fabrika ayarı yapmayın
Tamamdır. Bilginize güvendiğim için özelden bir soru daha soruyorum. Özelden mesaj atıyorum.

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353