Soru Miui 12 miui11 düşme

Sirenia7

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
Mi6
Konular
24
Eu rom 12 sürümleri memnun etmedi. O yüzden 11'e dönmek istiyorum. Twrpden yüklemeye çalıştığımda uptader proccesended with error 7 hatası aldım. Mi firm'den global 11 son sürümü indirdim flash ile yükledim onda da redmi yazısında sürekli reset atıyor. Nasıl 11'e düşebilirim?

mad_080

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ali
Cihazım
Mi9T 6/128
Konular
4
Cihazın model kodunu fastboot modunda fastboot getvar product komutu ile kontrol edin. Kodu joyeuse ise cihazınıza eu 5 adet miui 11 rom çıkarmış. Mifrim üzerinden romu indirip twrpden flaşlayın.

Sirenia7

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
Mi6
Konular
24
Cihazın model kodunu fastboot modunda fastboot getvar product komutu ile kontrol edin. Kodu joyeuse ise cihazınıza eu 5 adet miui 11 rom çıkarmış. Mifrim üzerinden romu indirip twrpden flaşlayın.
gerek eu gerek global rom redmi ekranında kalıp sürekli res atıyor. Miui 12 yükleyince açılıyor

mad_080

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ali
Cihazım
Mi9T 6/128
Konular
4
gerek eu gerek global rom redmi ekranında kalıp sürekli res atıyor. Miui 12 yükleyince açılıyor
Farkli cozum yollari varsa bilgili hocalarim yazarlar malesef baska bir yontem aklima gelmiyor.

Zenonf

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Note 9
Konular
6
Eu rom 12 sürümleri memnun etmedi. O yüzden 11'e dönmek istiyorum. Twrpden yüklemeye çalıştığımda uptader proccesended with error 7 hatası aldım. Mi firm'den global 11 son sürümü indirdim flash ile yükledim onda da redmi yazısında sürekli reset atıyor. Nasıl 11'e düşebilirim?
internette böyle bilgiler var ama ne kadar doğrudur bilemem

Rauf Cəlilzadə

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Rauf
Cihazım
M2003J6B2G
Konular
2
Eu rom 12 sürümleri memnun etmedi. O yüzden 11'e dönmek istiyorum. Twrpden yüklemeye çalıştığımda uptader proccesended with error 7 hatası aldım. Mi firm'den global 11 son sürümü indirdim flash ile yükledim onda da redmi yazısında sürekli reset atıyor. Nasıl 11'e düşebilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bendede aynı sorun var sanırım telefonla alakalı miui 11 e hiç bir türlü dönemiyorum flashda herhangi bir hata vermiyor ama telefon redmi yazısında sürekli reset atıyor antirollback da 1 onunla alakalı değil android 10 a dönüş yapamıyorum demişsiniz miui 12 olup android 10 olan sürümleri deneye bilirsiniz
farklı farklı denedim sonuç aynı hocam bir türlü android 10'a düşemiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

unutmadan birde şunu söyleyeyim telefonunuzu aldığınızda miui 12 ile geldiyse onunla alakalı ola bilir

Son düzenleme:

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Cihazınızda antirollback olup olmadığını kontrol ettiniz mi?

Üst Alt