- Adım
- ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
- Cihazım
- ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
- Konular
- 241
Ben dün demiştim hocam ,Temmuza kadar güncelleme yok bize.Yav yine mi RN8 yok. Yine yüzümüz gülmedi bizim.
Ben dün demiştim hocam ,Temmuza kadar güncelleme yok bize.Yav yine mi RN8 yok. Yine yüzümüz gülmedi bizim.
Ben dün demiştim hocam ,Temmuza kadar güncelleme yok bize.
Görünüş onu gösteriyor,şimdilik kaşıntım olmadığı sürece pil sürem ve performanstan yana MiRoom 20.3.26 yetiyor şişmediği sürece rom değiştirmeyeceğim,yada iyi bir rom çıkmadığı sürece.Millet MIUI 14e falan geçince biz 12ye geçeriz hocam
Görünüş onu gösteriyor,şimdilik kaşıntım olmadığı sürece pil sürem ve performanstan yana MiRoom 20.3.26 yetiyor şişmediği sürece rom değiştirmeyeceğim,yada iyi bir rom çıkmadığı sürece.
MiRoom otadan güncelleniyor bilgisayar ya da twrp ye gerek yok.Ben de bilgisayarım yok yanımda madem stabil 11.0.6 gelmiş onu twrpden mis gibi bir dalvik wipe yapıp güncelleyeyim bari napayım ))
MiRoom otadan güncelleniyor bilgisayar ya da twrp ye gerek yok.
Görünüş onu gösteriyor,şimdilik kaşıntım olmadığı sürece pil sürem ve performanstan yana MiRoom 20.3.26 yetiyor şişmediği sürece rom değiştirmeyeceğim,yada iyi bir rom çıkmadığı sürece.
Aynen kardeşim mi roomMi room mu
Bence MIUI12'yi buglarına rağmen mutlaka denemelisin. MiRoom 20.5.14 şu an iniyor. Telefonumda RevOS 20.5.13 yüklü ama kaç gündür Masik ve MiRoom'un betalarını bekliyordum. Biri geldi çok şükür, Birde Masik gelse Mi9T için...