20.6.11 sürümünü temiz kurulumla kurdum türkçe dil yok nasıl ekleyebilirim acaba?20.6.11 sürümü için AFH linkleri aşağıda yer almaktadır.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Rom'da Türkçe dil seçeneği mevcut hocam. Ayarlardan dil bölümünü kontrol ettiniz mi?20.6.11 sürümünü temiz kurulumla kurdum türkçe dil yok nasıl ekleyebilirim acaba?
Evet hocam kontrol ettim ben de yok mi 9 cihazım. Bu sürümde oldu ilk defaRom'da Türkçe dil seçeneği mevcut hocam. Ayarlardan dil bölümünü kontrol ettiniz mi?
Daha kurmamıştım kurup bakacağım hocam. Eğer tüm cihazlara bu şekilde gelmişse iletişime geçip düzeltilmesi için ricada bulunacağım.Evet hocam kontrol ettim ben de yok mi 9 cihazım. Bu sürümde oldu ilk defa
Tamamdır hocam teşekkürlerDaha kurmamıştım kurup bakacağım hocam. Eğer tüm cihazlara bu şekilde gelmişse iletişime geçip düzeltilmesi için ricada bulunacağım.
Aynı şekilde benimde Mi9 dil ingilizce yaptım sonra Türkçe dil desteği kayboldu.Bir önceki sürümü tekrar kurdum Türkçe dildesteği geldi ve onun üzerine tekrar kurdum.Evet hocam kontrol ettim ben de yok mi 9 cihazım. Bu sürümde oldu ilk defa
bir önceki sürüm üstüne kurayım ben de o zaman hocam teşekkürlerAynı şekilde benimde Mi9 dil ingilizce yaptım sonra Türkçe dil desteği kayboldu.Bir önceki sürümü tekrar kurdum Türkçe dildesteği geldi ve onun üzerine tekrar kurdum.
Daha kurmamıştım kurup bakacağım hocam. Eğer tüm cihazlara bu şekilde gelmişse iletişime geçip düzeltilmesi için ricada bulunacağım.