- Adım
- Gökhan
- Cihazım
- Mi6
- Konular
- 20
Ne açıdan hocam?Daha iyi mi room
Ne açıdan hocam?Daha iyi mi room
Şarj olarak euyu kurduğumda iyiydi üstünden 2 gün geçti 4 saat ekran süresi alamadığım oldu akıcılık bence kurduğumdan beri mi roomda daha iyiydi ayrıca telefonum şehir merkezinin içinde çekmiyordu GMS doze kurdum mesela fark eder mi bilmiyorum 5-5.5 saat ekran süresi veriyorNe açıdan hocam?
Bu süreyi wifi ile mi aldınız hocam? Bir de süper duvar kağıdı kullanıyor musunuz? Ben eu beta son sürümde süper duvar kağıdı kullanarak 4.5-5 saat ekran süresi alıyordum. Dün süper duvar kağıdını kullanmamayı denedim ramde yüzde 8lik düşüş yaşadım ve ekran sürem en son bu şekildeydiŞarj olarak euyu kurduğumda iyiydi üstünden 2 gün geçti 4 saat ekran süresi alamadığım oldu akıcılık bence kurduğumdan beri mi roomda daha iyiydi ayrıca telefonum şehir merkezinin içinde çekmiyordu GMS doze kurdum mesela fark eder mi bilmiyorum 5-5.5 saat ekran süresi veriyor
Sen bi temiz kurulum yap hocam. Bende note 7 var bayağı akıcı hale geldi telefon. Bi dahaki güncellemede büyük ihtimal sorunsuz bi rom verirler. Daha şimdidenBu 20.5.29 güncellemesi baya sorunlu galiba twrp üzerinden güncelleme yapdım cihaz açıldı smallwindow durdu hatası oldu onu launcheri güncelleyerek çözdüm uygulama önerileri durdu hatası veriyor, sağlık durduruldu hatası, şimdide pil optimize etmek istiyorum Uygulama Kilidi durduruldu hatası veriyor sonra yeniden twrpden 3 wipe yapıp denedim yine aynı sorunlar
Mi weather uygulamasını deaktif ettiniz mi ya da kaldırdınız mı?mirrom son sürüm yüklü yeniden başlatınca parmak izi sensoru yanıyor sonra kapanıyor anında dort bes defa aynı sekilde olduktan sonra twrp ekranına atiyor surekli yedekleme yapmadim rom yüklemekle uğraşmak istemiyorum ne yapamami tavsiye edersiniz acil?
Mi weather uygulamasını deaktif ettiniz mi ya da kaldırdınız mı?