Rom MIUI 12 Mi Room Beta / Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

semihburakerkan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Semih Burak
Cihazım
Mi 8
Konular
5
Ne açıdan hocam?
Şarj olarak euyu kurduğumda iyiydi üstünden 2 gün geçti 4 saat ekran süresi alamadığım oldu akıcılık bence kurduğumdan beri mi roomda daha iyiydi ayrıca telefonum şehir merkezinin içinde çekmiyordu GMS doze kurdum mesela fark eder mi bilmiyorum 5-5.5 saat ekran süresi veriyor

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-06-03-11-02-41-355_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2020-06-03-11-02-41-355_com.miui.securitycenter.jpg
    231,7 KB · Görüntüleme: 37

g_almar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi6
Konular
20
Şarj olarak euyu kurduğumda iyiydi üstünden 2 gün geçti 4 saat ekran süresi alamadığım oldu akıcılık bence kurduğumdan beri mi roomda daha iyiydi ayrıca telefonum şehir merkezinin içinde çekmiyordu GMS doze kurdum mesela fark eder mi bilmiyorum 5-5.5 saat ekran süresi veriyor
Bu süreyi wifi ile mi aldınız hocam? Bir de süper duvar kağıdı kullanıyor musunuz? Ben eu beta son sürümde süper duvar kağıdı kullanarak 4.5-5 saat ekran süresi alıyordum. Dün süper duvar kağıdını kullanmamayı denedim ramde yüzde 8lik düşüş yaşadım ve ekran sürem en son bu şekildeydi
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Umur.S

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
U
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
17
mi room da 20.5.29 nolu güncellemeyi önceki versiyonun üstüne yükleyip cihaz açılışında yeniden başlatma recovery'e atmayla karşılaşanlar, mi weather uygulamasını cihazdan adb veya farklı yolla kaldırdıysanız sorunun nedeni bundan kaynaklı
mi weather geri yüklendiğinde sıkıntısız cihaz başlıyor

bu güncelleme de mi weather ı kontrol merkezine taşıdıklarından sistem açılış esnasında gerek duymakta bu uygulamaya

mi weather'ı cihazdan kaldırıp 20.5.29 sürüme güncelleme yapmak isteyenler, güncelleme yapmadan mi weather ı tekrar etkinleştirirlerse bir sıkıntıyla karşılaşmazlar

Mrelvin25

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Elvin
Cihazım
Mi mix 3
Konular
2
Bu 20.5.29 güncellemesi baya sorunlu galiba twrp üzerinden güncelleme yapdım cihaz açıldı smallwindow durdu hatası oldu onu launcheri güncelleyerek çözdüm uygulama önerileri durdu hatası veriyor, sağlık durduruldu hatası, şimdide pil optimize etmek istiyorum Uygulama Kilidi durduruldu hatası veriyor sonra yeniden twrpden 3 wipe yapıp denedim yine aynı sorunlar

Manyak3131

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
8
Bu 20.5.29 güncellemesi baya sorunlu galiba twrp üzerinden güncelleme yapdım cihaz açıldı smallwindow durdu hatası oldu onu launcheri güncelleyerek çözdüm uygulama önerileri durdu hatası veriyor, sağlık durduruldu hatası, şimdide pil optimize etmek istiyorum Uygulama Kilidi durduruldu hatası veriyor sonra yeniden twrpden 3 wipe yapıp denedim yine aynı sorunlar
Sen bi temiz kurulum yap hocam. Bende note 7 var bayağı akıcı hale geldi telefon. Bi dahaki güncellemede büyük ihtimal sorunsuz bi rom verirler. Daha şimdiden

ıhlamur

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
erca
Cihazım
9t pro
Konular
36
Arkadaşlar miui12 eu betadan farkları var mı? Görüntülerde animasyonlarda falan?

Ayrıca şarj konusunda eu beta miui 12 den daha mı iyi ?
Mi9T pro kullanıyorum

ynsklkn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yunus kalkan
Cihazım
samsung s3 ı
Konular
1
mirrom son sürüm yüklü yeniden başlatınca parmak izi sensoru yanıyor sonra kapanıyor anında dort bes defa aynı sekilde olduktan sonra twrp ekranına atiyor surekli yedekleme yapmadim rom yüklemekle uğraşmak istemiyorum ne yapamami tavsiye edersiniz acil?

Umur.S

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
U
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
17
mirrom son sürüm yüklü yeniden başlatınca parmak izi sensoru yanıyor sonra kapanıyor anında dort bes defa aynı sekilde olduktan sonra twrp ekranına atiyor surekli yedekleme yapmadim rom yüklemekle uğraşmak istemiyorum ne yapamami tavsiye edersiniz acil?
Mi weather uygulamasını deaktif ettiniz mi ya da kaldırdınız mı?

Üst Alt