Hocam hangi rom ve sürümündesinizBunu direk güncelleme gibi mi yapıyoruz
Miui11 de bir kez test etme şansım olmuştu hocam. Lakin en fazla yirmi dört saat durabildim. İnşallah Miui12 haftalardır güncelleme bekleyen Mi-Room sevdalılarının beklentilerini karşılar. Özellikle Mi6 kullanıcılarının yorumlarını merakla takip edeceğim.yükleyin hocam hayran kalacaksınız kesinlikle akıllı ağ özelliğine eu betadan vazgeçmenize sebep olabilir ama dikkat edin
Hocam miui 12 eu betadan geçerken 4 wipe yapıcaz değil mi üstüne formatHocam hangi rom ve sürümündesiniz
Evet hocam aşağıdaki konudan da yardım alabilirsiniz.Hocam miui 12 eu betadan geçerken 4 wipe yapıcaz değil mi üstüne format
MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hangi rom ve sürümünü kullanıyorsunuzArkadaşlar beta güncellemesini sourgeforge üzerinden indiriyorum şuanda. İndirince twrp ve wipe ile fln uğraşmadan direkt ota üzerinden dosyayı gösterip kurulum yapabilir miyim yoksa telefonu twrp üzerinden sıfırlamak fln gerekiyor mu?
Eu beta hocam MiRooma alışmak zorMiui11 de bir kez test etme şansım olmuştu hocam. Lakin en fazla yirmi dört saat durabildim. İnşallah Miui12 haftalardır güncelleme bekleyen Mi-Room sevdalılarının beklentilerini karşılar. Özellikle Mi6 kullanıcılarının yorumlarını merakla takip edeceğim.