Bir kaç deneyin hocam eğer değiştirecek olursanız masik aklınızda bulunsunYeni geçtim hocam buna daha bi kaç gün oldu daha önce eu stabil deydim
Tm hocam bakarım artık stabil den yanayım eu bu konuda iyidi android 10 verdi stabilde miroom hala stabilde 9Bir kaç deneyin hocam eğer değiştirecek olursanız masik aklınızda bulunsun
Bu akıllı ağ nedir acaba işlevi nedir merak ettimben eu rom kullaniyorumda iyi biseyse mi romu deneyebiliriz yanikesinlikle, akllı ağsız bir rom ve cihaz düşünemiyorum bile
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Dili ingilizce yapip hesap makinesini acip tekrar tûrkce yaptim hesap makinesi calistiHesap makinesi açmıyor temalar çince 108 mg açmıyor pro dan açıyorum beta da böyle
Düzeldi o da 108 mg pikseli yeri düzelmedi orası nasıl olcak bakalımDili ingilizce yapip hesap makinesini acip tekrar tûrkce yaptim hesap makinesi calisti
En alta bir önceki uygulamaya geçiş anlatımı var hocam resim de tarifi yapılıyor biraz farklı yapmışlar
Mi Room da magisk gömülü geliyor hocam 20.4Arkadaşlar hangi magisk sürümünü flaslamam gerekiyor acaba bu sürüm için teşekkürler