Rom MIUI 12 Mi Room Beta / Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Glorious

Teknoloji Delisi, Supporter
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Poco X4 Pro 5G
Konular
28
Onlarınki akıllı ağ hocam, bizim ki komple süper akıllı Rom, içinde her şeyin en akıllısı mevcut

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Hocam akıllı ağ özelliği, dahili olarak yeni yazı tipinin kullanılabilir olması, dahili olarak süper duvar kağıtlarının entegre kullanılması bunlar bizi bir takım uğraşlardan kurtarıyor gibi o yüzden sevilebilecek rom kendisi bu kadar üzmeyin MiRoom'u :)

Cumhur hocam, EUda olmayan tek bir özellik var şu an benim telefonumda olmaması giggle~~ haha-- :) bu da cezbedici değil üzücü.. 1 haftalık değişiklik tatiline çıktım, sonuna kadar eucuyuz sabaha kadar buradayız :)))))
Hocam kısa süre için bile olsa MiRoom dünyasına hoşgeldiniz :D Umarım seversiniz :D

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
ya ben indirme linkine girince olmuyor. Yardımcı olabilecek var mı. Telefon mi note 10
Try to download anyway yazan yere tıklayınız.

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Hocam akıllı ağ özelliği, dahili olarak yeni yazı tipinin kullanılabilir olması, dahili olarak süper duvar kağıtlarının entegre kullanılması bunlar bizi bir takım uğraşlardan kurtarıyor gibi o yüzden sevilebilecek rom kendisi bu kadar üzmeyin MiRoom'u :)

Hocam kısa süre için bile olsa MiRoom dünyasına hoşgeldiniz :D Umarım seversiniz :D
Akıllı ağ modu eu da yok hocam eu daki akıllı ağ sadeve wifi ne mobil veri arasında gidip geliyor hangisi iyiyse ona geçiyor mi room gibi detaylı değil.

akyakali

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Noyan
Cihazım
Xiaomi Mi 9TPro
Konular
53
arkadaşlar ben mıuı 12 yi kurdum ancak mıuı 11 yedeğine döndüğümde yedekk yükleniyor. sim kart şifresini istediğinde reset atıp aynı ekrana gelip bootloopa düşüyor neden olabilir? cihaz mi9 t pro

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
156
Hocam lütfen bir sürü konuya aynı mesajı yazmayın ayrıca sorunu biraz daha detaylandirin. Sorununuzla ilgili arama butonunu kullanın , sorununuzu başka yaşayan bir kullanıcı yoksa da ayrı bir sorun konusu açın.
arkadaşlar ben mıuı 12 yi kurdum ancak mıuı 11 yedeğine döndüğümde yedekk yükleniyor. sim kart şifresini istediğinde reset atıp aynı ekrana gelip bootloopa düşüyor neden olabilir? cihaz mi9 t pro

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
288
Akıllı ağ modu eu da yok hocam eu daki akıllı ağ sadeve wifi ne mobil veri arasında gidip geliyor hangisi iyiyse ona geçiyor mi room gibi detaylı değil.
Sevgili hocam, Mi Room daki gibi detaylı olmasına gerek var mı, bilemedim, EU daki dediğiniz gibi, her 2 veri de açık olunca, evden çıkınca, Mobil veriye geçiyor ofise varınca WiFi ye, çocuklarıma gittiğimde ise, onların WiFi ye geçiyor otomatik, ki bu gayet yeterli ve amacını da yerine getiriyor, şebeke seçimim ise bu şekilde
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Üst Alt