Rom MIUI 12 Mi Room Beta / Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Konu içerisinde yer alan tartışma/hakaret içerikli ve konu ile ilgisi bulunmayan mesajlar temizlenerek mesaj sahiplerine cezai yaptırımlar uygulanmıştır.

Hatırlatma

Forumumuzda bulunmasının uygun olmadığını düşündüğünüz mesajları, konuları ve içerikleri mesaj altında yer alan rapor butonuna tıklayarak bildirebilirsiniz.

Uygunsuz bir davranışı veya her hangi bir üyenin yapmış oluğu hatayı mesaj sahibini tahrik edici bir üslupla ve diğer üyelerimizi kışkırtacak şekilde yazıyor olmanız hak savunma değil forum düzenini bozma ve tartışma yaratma olarak değerlendirilir ve moderasyon esnasında uygun olmayan davranış sahibine uygulanan cezai yaptırım ile birlikte "hak savunucusu" üye hesabı da moderasyona tabi tutulur.

Glorious

Teknoloji Delisi, Supporter
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Poco X4 Pro 5G
Konular
28
Kurulum ve ayarlamalar bitti. Herşeyi istediğim hale çevirdim ve sonuç tek kelime ile "Muhteşem". Eu beta da bulamadığım o birkaç özelliğe yine kavuşma keyfi :D

Yigido2564

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yiğit
Cihazım
Mi 8 Se
Konular
13
Mi6 da eğitim modunu bulamadım tam olarak yeri neresi
Hocam ilk tam ekran hareketlerinde tuşla gezinmeye alın sonra tam ekran hareketlerine basın altta öğrenme ve atla diye 2 srçenek olmalı siz öğrenmeye basın

Üst Alt