Rom MIUI 12 Mi Room Beta / Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Yigido2564

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yiğit
Cihazım
Mi 8 Se
Konular
13
Mi8se de kullanan var mı? Modem dosyası çalışıyor mu ?
hocam modem dosyası çalışıyor ama bence yüklemeyin romu. Şöyle:
rom gayet stabil hoşuma gitti ama tam ekran hareketleri çalışmıyor üstüne tuşlara alınca da son uygulamalar tuşuna basınca hata veriyor ana ekrana atıyor başka da sorunu yok

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
images.jpeg

Mi-Room, Xiaomi geliştirme ekibinin çalıştığı MIUI'in resmi Çin versiyonlarına dayanıyor. MIUI'in Çince versiyonları global versiyonlardan daha sık güncellenmektedir, daha ayrıntılı olarak çalışmaktadır ve birçok kritik hatanın ortaya çıkması nedeniyle gereksiz özelleştirmelere aşırı yüklenmemektedir.
MIUI Mi Room güncellemeleri, resmi yayınlanmasından sonra sitede Cuma'dan Pazartesi'ye ve yalnızca resmi Çince MIUI güncellemesinin yayınlandığı ve bellenimi test etmenin mümkün olduğu cihazlarda yayınlanmaktadır.

• MIUI 12 için yamaları tam olarak yerelleştirme ve uyarlama MIUI 11 MiRum'un en son haftalık sürümünden güncelleme, mendil olmadan üstte mümkündür.​
  • Android 10 için yeni hareketler ve animasyonlar varsayılan olarak etkindir. Şu anda, henüz tam olarak optimize edilmemişlerdir, bu nedenle bazen masaüstündeki animasyon frizleri mümkündür. Gerekirse, geliştiriciler için ayarlarda eski hareketler etkinleştirilebilir.​
  • Tüm cihazlar için “Süper Duvar Kağıdı” Mars ve Earth eklendi.​
  • MIUI 12'deki tüm eksik sistem uygulamaları eklendi (ekran kaydı, hesap makinesi, pusula ve diğerleri).​
  • Kontrol merkezindeki ilk kartın görüntülenmesini seçme özelliği etkinleştirildi: Trafik, Adımlar, Ekran süresi.​
  • Android 10 için kontrol merkezini ve bildirimleri başlatmak için hareketleri değiştirme yeteneği eklendi.​
  • Her zaman ekranda görüntülenecek stilleri seçme olanağı ile tema yöneticisinde Çince çevrimiçi içerik etkinleştirildi. MIUI 12 için Global henüz mevcut değil.​
  • Mi 9 için Mi 10'dan “Clone” fonksiyonunu etkinleştirdi.​
Not:
  • Liste, herkese açık olarak değiştirilmek üzere değiştirilebilir.​
  • Değişiklikler cihaza göre değişebilir.​
  • Güncelleme Pazartesi günü sitede yayınlanacaktır.​

Cihazınızın Bootloader Kilidi açık,TWRP Recovery yüklü olmalıdır...

KURULUM
Öncelikle İndirmiş Olduğunuz Romu PC ye Kopyalayın
Twrp üzerinden Wipe>Advanced Wipe bölümünden Cache, Dalvik&Cache, System ve Data seçeneklerini seçip sistemi temizleyin.
Ardından tekrardan Wipe>Format Data (yes) yapıp Reboot>Recovery işlemini yaptıktan sonra
PC ye kopyaladığınız romu Cihaza kopyalayıp
Yükleyebilirsiniz.

NOT: Cihaz fastboot'a düşerse bu işlemi yapmalısınız.
Rehber - TWRP'den Rom Yükleme/Wipe'dan Sonra Fastboot'a Düşerseniz TWRP Açılmassa Çözümü Burada

Önemli Not
Redmi Note 8 ve CC9e Android 10 hazırlıkları yapıldığı için bu hafta güncelleme gelmeyecektir.
20 Haziran 2020'den sonra Mi 6, Redmi Note 5, Mi 6X, Mi Note 3, Mi Mix 2 için haftalık beta güncelleme durdurulacaktır.

MIUI 12 Mİ ROOM BETA İNDİRME BAĞLANTISI

Temmuza İnşallah :D :D

Mİ ROOM BÜTÜN BETA ROMLARIN İNDİRME BAĞLANTISI

Mİ ROOM BÜTÜN KARARLI SÜRÜMLERİN İNDİRME BAĞLANTISI
Elinize sağlık hocam Note 8 için Temmuza değilde birazdan deniycem Gsi çalışırsa çok güzel olur

Srknkl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
note 8 pro
Konular
1
Hocam telefonunuz global ise ki tahminim de bootloader kilidinin açık olmadığı yönünde, güncelleme bildirimlerinin size gelmesini beklemelisiniz.
Yok bootloader kilitim acik degil cihaz alali 1 ay oldu hic bir islem yapmadim yani ota uzerindenmi guncelleme olucak

assalat

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Assalat
Cihazım
Mi 8 Lite
Meslek
Öğretmen
Konular
23
Magisk kurulu geliyor. Fakat banka uygulamaları bu cihaz rootludur uyarısı vermiyor. Root aktif mi değil mi bilmiyorum
aktif hocam. bazı banka uygulamaları uyarı vermiyor ama hangileri bilmiyorum. çünkü rom yüklenirken root atılıyor zaten. magiske girince yazıyor olması lazım.

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
156
Aynen öyle hocam. Note 8 Pro mediatek işlemciden dolayı custom rom yuklemelerinde malesef kötü algıya sebep olduğu için güncellemeyi beklemenizi öneririm. Daha iyi bilen hocalarım da bilgilendirirse sevinirim.
Yok bootloader kilitim acik degil cihaz alali 1 ay oldu hic bir islem yapmadim yani ota uzerindenmi guncelleme olucak

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Bu islerden sizin kadar anlamiyorum ondan soruyorum simdi benim cihaza miui 12 guncellemesi gelmicekmi

Global/Fabrika/Stock Roma ne zaman gelirse o zaman size de gelir, telefonunuzun ana konusunu takip edin...

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek