Yardım Miui 12 kapalı beta sürümü nü denedim cihazda kalıcı hasar var

etlik06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
8

Bir günlüğüne beta sürümü nü denedim kullandım sonra başka bir rom kurdum formatla temiz kurulum yapıp düzelmedi video izlerken kesik kesik titremeler oluyor ve sesler takılıyor sonra fastboottan temiz kurulum yaptım miui 11 le yine aynı sizce hangi dosya yi yada cihaza bir zarar mı verdik yardımınız talep ediyorum videoda izlerseniz sorunu görürsünüz saygılar

raven9334

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Evrim Mert
Cihazım
14T pro
Meslek
Uçak Teknisyeni
Konular
7
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ara ara oluyor devam li olmuyor buna sebeb nedir sizce başka telefondan çekince net gözüküyor videoyu iyi izleyin lütfen bi care sorun neydendir sizce

Enine titreme gibi çıkıyor ve sesde kesiliyor çok canımı sıkıyor lütfen yardımcı olabilir misiniz
Siz ekran kaydedici ile bunu kaydettiğinizde kaydı izlerken bu çizgiler çıkıyor mu? Bence çıkmıyordur ama siz yine de ekran kaydedici ile deneyin.
Yüksek olasılıkla sizin ekranınız bozuk. Sorun Yazılımsal değil gibi
Anlamak için tek yapmanız gereken ekran kaydı almak. Başka telefonla çektiğiniz için buradan tam olarak bir tespite ulaşmak zor

Oyla:

etlik06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
8
Siz ekran kaydedici ile bunu kaydettiğinizde kaydı izlerken bu çizgiler çıkıyor mu? Bence çıkmıyordur ama siz yine de ekran kaydedici ile deneyin.
Yüksek olasılıkla sizin ekranınız bozuk. Sorun Yazılımsal değil gibi
Anlamak için tek yapmanız gereken ekran kaydı almak. Başka telefonla çektiğiniz için buradan tam olarak bir tespite ulaşmak zor

Slm mrb zaten ilk konu açtığımda link var ekran kaydı alarak yaptım hiç bir sorun yok gibi duruyor sonradan farkına varinca başka bir telefonla çektim ikinci videoyu çektim takılmalar ara ara oluyor nedendir bulamiyorum şarj seviyem yüzde otuzdu şuanda 15 hiç bir şey yok gibi enine titremeler oluyor sesde aynı anda kasılır gibi kesiliyor sadece ekran olmuyor sesde kesiliyor biraz daha dikkat ederseniz görürsünüz bunun aynısı arama olurkende oluyor bir menüde gezerken olmuyor bir işlem baslicagi zaman temiz kurulum da yaptim bugün miui9 romuyla kurucam denicem başka çarem kalmadı bu romu kurdukdan sonra oldu o ona kadar hiç bişi yokdu

Oyla:

raven9334

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Evrim Mert
Cihazım
14T pro
Meslek
Uçak Teknisyeni
Konular
7
Slm mrb zaten ilk konu açtığımda link var ekran kaydı alarak yaptım hiç bir sorun yok gibi duruyor sonradan farkına varinca başka bir telefonla çektim ikinci videoyu çektim takılmalar ara ara oluyor nedendir bulamiyorum şarj seviyem yüzde otuzdu şuanda 15 hiç bir şey yok gibi enine titremeler oluyor sesde aynı anda kasılır gibi kesiliyor sadece ekran olmuyor sesde kesiliyor biraz daha dikkat ederseniz görürsünüz bunun aynısı arama olurkende oluyor bir menüde gezerken olmuyor bir işlem baslicagi zaman temiz kurulum da yaptim bugün miui9 romuyla kurucam denicem başka çarem kalmadı bu romu kurdukdan sonra oldu o ona kadar hiç bişi yokdu
İlk attığın videoyu şimdi izledim hocam.
Haklısın ilkinde bir sorun gözükmüyor bu da senin yüklediğin rom veya gcam gibi üzerinde oynanmış uygulamalardan da kaynaklanabilir.
Cihaza magisk veya gcam gibi bir şeyler yükledin mi

Oyla:

Heisenberg45

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ferzan
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
4
Ekran parlaklığını arttırdığınızda yine devam ediyor mu bu sorun?

Oyla:

bob_marley_232

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
8
Benzer YouTube problemi bende de var .
Telefonu yan cevirdiginde yapıyor sadece miui12 de.
YouTube da problem var abartma sakin ol. Düzelir.

Oyla:

etlik06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
8
İlk attığın videoyu şimdi izledim hocam.
Haklısın ilkinde bir sorun gözükmüyor bu da senin yüklediğin rom veya gcam gibi üzerinde oynanmış uygulamalardan da kaynaklanabilir.
Cihaza magisk veya gcam gibi bir şeyler yükledin mi

Yok yuklemedim kardeşim sadece muiu12 den sonra oldu acaba neyi duseltemedik muiu9 fastbiitunj bulayım bide onla denicem

Ekran parlaklığını arttırdığınızda yine devam ediyor mu bu sorun?
Devam ediyor aynı şekil de

Oyla:

etlik06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
8
Abi öyle video
Benzer YouTube problemi bende de var .
Telefonu yan cevirdiginde yapıyor sadece miui12 de.
YouTube da problem var abartma sakin ol. Düzelir.

Abi ole video izlerken olsa cannkurban düzelir arama ekranında da yapıyor arkadaş sanki karın ağrısı gibi bak sabahdan berri yok sanki bataryadan yapıyor gibi gelmeye başladı yuzde otuz du dün yaptığında bakalım düşünce nolcak

Oyla:

etlik06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
8
Aynı sorunu Instagram'da story izlerken yaşıyordum , üstüne çok rom değiştirdim tabii. Sorunun yazılımsal duruyor , full wipe yaparak ve yedekleme den yeni rom Armani tavsiye ediyorum , Android altyapısını da değiştirebilirsin

Yav ben MIUI 9 varmiki mi9t MIUI 10 Lami geldi bileniniz varmı :)))

Oyla:

Hknmktv

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Poco X3 Nfc
Konular
3