MIUI 11 MIUI 12 güncellemesi alacak telefonlar

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Yani evet çok şey var ama. Sonuçta yepyeni bir sürüm geliyor. Ve insan büyük beklenti içinde oluyor. Yani sadece hava durumunun değişmesi. Kilit ekranı animasyonu filan. Bunlar beklentiyi karşılar mı sizce?
Hocam bu bir ios güncellemesi gibi her şeyin Apple'da olduğu gibi değişmesi mümkün değil ki Bu sonuç olarak bir Android ve değiştirebileceği şeyler animasyon,ikonlar arayüz bildirim paneli vs.Sunum bana kalırsa 10 numaraydı beklentimi aştı ancak umuyorum sunulduğu gibi gelir...

Glorious

Teknoloji Delisi, Supporter
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Poco X4 Pro 5G
Konular
28
Yani evet çok şey var ama. Sonuçta yepyeni bir sürüm geliyor. Ve insan büyük beklenti içinde oluyor. Yani sadece hava durumunun değişmesi. Kilit ekranı animasyonu filan. Bunlar beklentiyi karşılar mı sizce?
Hocam genel olarak arayüz değişimlerinde makyaj dışında çok fazla birşey bekleyemeyiz. Önemli olan Android sürümü güncellemeleri ile gelenler oluyor. Bu konuda hiç bir firma arayüzü değiştirdiğinde fazlasını beklemedim. Burada bence sizde makyajdan fazlasını beklemeyin. Stabilite zamanla olacaktır ama fazlası arayüz güncellemesinin ötesine geçiyor :)

Ersinasil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Mi 9t
Konular
19
Özellikle arama ekranı ve son uygulamalar menüsü çok çirkin. Yani onları değiştirmenin Android sürümü ile ilgisi yok. Yanılıyor muyum.

Glorious

Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Poco X4 Pro 5G
Konular
28
Özellikle arama ekranı ve son uygulamalar menüsü çok çirkin. Yani onları değiştirmenin Android sürümü ile ilgisi yok. Yanılıyor muyum.
Hocam bahsettiğim makyaj tam olarak bu işte. Herkesin beğeneceği birşeyi yapmaları mümkün değil tabi ki.

M i u i

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mi Ui
Cihazım
MimUi
Konular
11
Mi Max 3 almayıp Max 2nin alması heralde yanlış yazmışlar Max 2nin bu güncellemeyi alacağını sanmıyorum. Keşke alsa...

Ersinasil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Mi 9t
Konular
19
Hocam bahsettiğim makyaj tam olarak bu işte. Herkesin beğeneceği birşeyi yapmaları mümkün değil tabi ki.
Bahsettiğim bu zaten. Yani bildirim panelini zaten tema yapan sıradan insanlar bile hallediyorken,koskoca arge ekibinin bir araya gelip yepyeni bir sürüm ile sadece, animasyon filan değiştirip yenilik diye sunmaları çok basit olmuş. İşin aslı benim için tamamen hayal kırıklığı oldu. Miui 9'dan 10'a geçerken yapılan cesur değişiklikler olmalıydı. Çok uzatmadan şunu belirteyim. Bu sürümde yapılan tüm değişikler zaten geliştirici ekipler tarafından rahatlıkla yapılıyor.

Glorious

Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Poco X4 Pro 5G
Konular
28
Mi Max 3 almayıp Max 2nin alması heralde yanlış yazmışlar Max 2nin bu güncellemeyi alacağını sanmıyorum. Keşke alsa...
Bu mesaja bakarsanız üçüncü aşamada Mi Max 3'ün de listede olduğunu görebilirsiniz hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bahsettiğim bu zaten. Yani bildirim panelini zaten tema yapan sıradan insanlar bile hallediyorken,koskoca arge ekibinin bir araya gelip yepyeni bir sürüm ile sadece, animasyon filan değiştirip yenilik diye sunmaları çok basit olmuş. İşin aslı benim için tamamen hayal kırıklığı oldu. Miui 9'dan 10'a geçerken yapılan cesur değişiklikler olmalıydı. Çok uzatmadan şunu belirteyim. Bu sürümde yapılan tüm değişikler zaten geliştirici ekipler tarafından rahatlıkla yapılıyor.
Hocam siz yeni sürümü sevmediyseniz güncelleme yapmamayı da tercih edebilirsiniz mecburi değil sonuçta :)

M i u i

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mi Ui
Cihazım
MimUi
Konular
11
Bu mesaja bakarsanız üçüncü aşamada Mi Max 3'ün de listede olduğunu görebilirsiniz hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam siz yeni sürümü sevmediyseniz güncelleme yapmamayı da tercih edebilirsiniz mecburi değil sonuçta :)
İyi de Max 2 bu listede yok.
Benim anlamadığım S2 varda neden max 2 yok? S2 ile Max2nin işlemcisi aynı.
Xiaomi en azından Max 2 kullanıcılarına bir özür olarak verseydi MIUI12yi
Max2 ve RM5Pro Xiaominin telefonları değil galiba.
Bu gidişle EMUI bekliyceğiz :D
Üstelik max2ye portlanan romların %95i sorunlu.
MIUI12yi.portlayacak kimse çıkmaz heralde.

Onurk7324

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Xiaomiceist
Cihazım
Xiaomi Mi Max 2
Konular
15
Mi Max 2 alsa nolur almasa nolur. Yine Android 7'de kalacak :(

Üst Alt