Duyuru MIUI 12 Güncelleme Takvimi ve Desteklenen Cihazlar

erkanktan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
erkan
Cihazım
mi6
Konular
0
Arkadaşlar Merhaba
Öncelikle böyle bir hizmetten dolayı emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunmak isterim.
Benim oldukça basit bir sorum var ve çok bilgili olmadığım için basit bir cevaba ihtiyacım var.
Mi 6 kullanıyorum.Cihaz bence harika sormak istediğim miui 12 güncellemesi almayacaksa room yükleyerek yüklemek çok mu gerekli yüklersem cihazdaki kişisel bilgiler vs korunmasız mı olur.
tavsiyelerinizi rica ediyorum.

BugategAyas

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ahmet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Makale Yazarı
Konular
67
Listede Redmi Note 9S yok ;( Cihazı alalı daha 1 hafta olmadan kahrolduk...

DeathSilence

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
3

Var hocam bu listede Redmi Note9s ki o cihaza gelir Mıuı 11 zamanında da aynısını yaptılar listeler karman çorman üst sınıf cihazlar gözükmüyordu. O ara yeni çıkan cihazlarıda listeye eklmemişlerdi ama o üst sınıf cihazlar ile birlikte gelmişti daha bu listede çok değişiklik olur ben şahsen bu listeye pek güvenmiyorum sürelerde de ilk faz ikinci faz kısmında da değişiklikler olabiliyor gene. Güvenmiyorum derken yanlış anlaşılmasın, paylaşılan birşey var ortada tabiki sadece tam kararlı bir liste değil manasında dedim. Mıuı 11 zamanından da bunu gördüğümüz için..

BugategAyas

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ahmet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Makale Yazarı
Konular
67
Var hocam bu listede Redmi Note9s ki o cihaza gelir Mıuı 11 zamanında da aynısını yaptılar listeler karman çorman üst sınıf cihazlar gözükmüyordu. O ara yeni çıkan cihazlarıda listeye eklmemişlerdi ama o üst sınıf cihazlar ile birlikte gelmişti daha bu listede çok değişiklik olur ben şahsen bu listeye pek güvenmiyorum sürelerde de ilk faz ikinci faz kısmında da değişiklikler olabiliyor gene. Güvenmiyorum derken yanlış anlaşılmasın, paylaşılan birşey var ortada tabiki sadece tam kararlı bir liste değil manasında dedim. Mıuı 11 zamanından da bunu gördüğümüz için..
Hocam itfaiye gibisiniz maşallah handshake~~ İçime bir tank dolusu su serptiniz :) Teşekkürler!

Defineadresi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Defineci
Cihazım
Redmi not 5
Meslek
DEFİNECİ_ARKEOLOG
Konular
9
Bi geleceksin gel kullanalım seni, gelmiceksende umutlandirma insani

Glorious

Teknoloji Delisi, Supporter
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Poco X4 Pro 5G
Konular
28
Hocam belirtilen cihazlar yayınlandığı zaman Redmi Note 9 serisi lansmanı yapılmamıştı. Dolayısı ile lansmanı yapılmayan ürünü listeye koyamazlardı. Yani cihaz yeni olduğu için MIUI 12 alacak.

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
Bazi ozellikler her cihaza gelmeyecekmis super.duvar kagidi kayan pencere ve kamera uygulamasi mix 2 ye gelmiyormus bu dogrumu boyle.bi sacmalik olabilirmi yav redmi 8e verdigi ozellikleri mix 2 ye vermemek nasil bi akil tutulmasidir

Üst Alt