Duyuru MIUI 12 Güncelleme Takvimi ve Desteklenen Cihazlar

HasanVersion

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
iPhone 13
Meslek
Üni Öğrenci
Konular
4
Aynen ilk xiaomi telefonum ve boyle giderse son olacak
Telefondan memnun değil misiniz ki? Çoğu marka güncelleme vermiyor bile (güvenlik vb hariç) bir güncellemenin gecikmesi sizi markadan soğutmamalı bence.

Bugraozkan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buğra
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
13
Telefondan memnun değil misiniz ki? Çoğu marka güncelleme vermiyor bile (güvenlik vb hariç) bir güncellemenin gecikmesi sizi markadan soğutmamalı bence.
Memnunum am sürekli bir yerinde hatalar var düzgün bir güncelleme verse zaten beklemiycem ama herşey yarım yamalak trde yuz tanima bile aktif değil

daekyeol

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Öğrenci
Konular
2
Bir telefonun yazılımda bence en önemli olayı güncelleme desteğidir. Mi 8 orta segment bir cihaz değil biliyorsun ki, Mi 8 amiral gemisi ve amiral gemilerinin bir güncellemeyi almaları bu kadar uzun sürmemeli. Ayrıca yavaş yavaş güncellemelerin azaldığını da çok net görüyoruz. Bizim canımızı sıkan bu.

disoldiers

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Samsung Galaxy
Konular
4
Mi 8 ailesinin bir ferdi olarak üzülerek belirtmek istiyorum ki... Mi 6 gibi uzun güncelleme alan bir telefon olmayacak. Çünkü her gün yeni bir telefon çıkarıyorlar... Ve her güncelleme de batarya performansı beter oluyor. Mi 8 Lite için çok kötü olmuş durumda. Eğer 12 güncellemesi ile düzelmez ise MIUI 10 kurdurtacağım telefoncuya.

daekyeol

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Öğrenci
Konular
2
Mi 8 ailesinin bir ferdi olarak üzülerek belirtmek istiyorum ki... Mi 6 gibi uzun güncelleme alan bir telefon olmayacak. Çünkü her gün yeni bir telefon çıkarıyorlar... Ve her güncelleme de batarya performansı beter oluyor. Mi 8 Lite için çok kötü olmuş durumda. Eğer 12 güncellemesi ile düzelmez ise MIUI 10 kurdurtacağım telefoncuya.
Miui 12 diğer sürümlerden çok daha farklı bu farkın en belirgin özelliği ağır bir sistemi olması. Batarya konusunda düzelme olmazsa ben de miui 10'a dönmeyi düşünüyorum

Zekai Can

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zekai
Cihazım
Red mi note 7
Konular
35
2014 de aldığım 6s cihazıma bugün ios 14 geldi geçen sene aldığım redmi note 7 ye sorunlar olmasına rağmen MIUI 12 gelmedi yazılım bir cihaz için nedir sorunun en iyi cevabı bu bence :))

system

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
Mİ 8
Meslek
Oto müzik
Konular
43
2014 de aldığım 6s cihazıma bugün ios 14 geldi geçen sene aldığım redmi note 7 ye sorunlar olmasına rağmen MIUI 12 gelmedi yazılım bir cihaz için nedir sorunun en iyi cevabı bu bence :))
İphone dan hiç hoşlanmam ama, bir laf var ya, yiğidi öldür hakkını yeme. Ben şunu anladım, piyasa iphone ve diğerleri diye ikiye ayrılıyor. Biz sadece diğerlerinden biriyiz, daha fazlası yok.

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68

Xiaomi nin yazılımı zaten son 2 yıldır stabil değil. Güncelleme sizin için önemliyse bu konudaki en beceriksiz markayı tercih etmişsiniz. Android te güncelleme ve stabilite denildiğinde akıllara sadece 2 marka gelir onlarda oneplus ve google pixel.

Son düzenleme:

Zekai Can

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zekai
Cihazım
Red mi note 7
Konular
35
Xiaomi nin yazılımı zaten son 2 yıldır stabil değil. Güncelleme sizin için önemliyse bu konudaki en beceriksiz markayı tercih etmişsiniz. Android te güncelleme ve stabilite denildiğinde akıllara sadece 2 marka gelir onlarda oneplus ve google pixel.
Güncellemeye hiç takılmam ama verdikleri güncelleme sıkıntılı ve 2 aydır bir düzenleme yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İphone dan hiç hoşlanmam ama, bir laf var ya, yiğidi öldür hakkını yeme. Ben şunu anladım, piyasa iphone ve diğerleri diye ikiye ayrılıyor. Biz sadece diğerlerinden biriyiz, daha fazlası yok.
Aynen öyle bu telefon bozuluncaya kadar kullandıktan sonra yine iPhone alacağım

Üst Alt