Duyuru MIUI 12 Güncelleme Takvimi ve Desteklenen Cihazlar

Anonim149956

SilinenÜye
MIUI Sever
Konular
0
Redmi Note 8 üvey evlat sanırım. Sanırım değil öyle. Redmi serisi alınmaz bu saatten sonra eğer stabillik ve destek istiyorsanız. Mi serisi de alınmaz diğer marka cihazlardan bir farkı kalmadı.

daekyeol

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Öğrenci
Konular
2
Kesinlikle haklısın kardeşim bence bu kadar satışı tahmin edemedikleri için böyle batırdılar ama şahsen ben bir daha almam Xiaomi bu çöp olunca yeniden ios a döneceğim
Dediğin gibi yaptıkları satışlar gerçekten çok iyi rakamlara ulaştı, bunun için de samsung gibi her hafta, her bütçeye uygun telefon çıkardılar ama flagship modellere zaman bulamıyorlar. Xiaomi de Samsung'un yolundan giderek yazılımda çuvalladı.

Son düzenleme:

Emumaster

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Rüstem
Cihazım
Mi 6
Konular
26
Belliydi böyle olacağı. Bu kadar modele bu güncellemeler zor iş gerçekten. Apple bile ürün skalasını geliştirdiğinde ios 12deki bir sürü sorunu halletmek için güncellemeler yayınlamıştı.

Yeniacemi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Abuzer
Cihazım
Not 9
Konular
0
Ağustos olmadı Eylül'de veririz dedi Xiaomi. Bizde gelirse ekime gelmezse ...... diyoruz.
Hemen kötü anlamayın noktalı kısım "Kasım, Aralık, Ocak, Şubat vb" manasınadır. ;)

Aşağıdaki linkte yeni takvim var. Listedeki Note 9 pro kafanızı karıştırmasın. Bu Endonezya'da satılan excalibur modeli. 9s ve 9 pro (curtana ve joyeuse) ile alakasız.

daekyeol

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Öğrenci
Konular
2
Ağustos olmadı Eylül'de veririz dedi Xiaomi. Bizde gelirse ekime gelmezse ...... diyoruz.
Hemen kötü anlamayın noktalı kısım "Kasım, Aralık, Ocak, Şubat vb" manasınadır. ;)

Aşağıdaki linkte yeni takvim var. Listedeki Note 9 pro kafanızı karıştırmasın. Bu Endonezya'da satılan excalibur modeli. 9s ve 9 pro (curtana ve joyeuse) ile alakasız.
Noktalı kısmı otomatik olarak doldurdum valla
Yalnız liste hindistan için ve içinde mi 8 yok o yüzden benim için bir bilgisi yok. Listedeki telefonlardan birine sahip olanlar da ancak global için tahminde bulunabilir.

Hamzaomi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hamza
Cihazım
Mi8
Konular
0
Noktalı kısmı otomatik olarak doldurdum valla
Yalnız liste hindistan için ve içinde mi 8 yok o yüzden benim için bir bilgisi yok. Listedeki telefonlardan birine sahip olanlar da ancak global için tahminde bulunabilir.
Miui12 resmi sayfasında mı 8 var
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

wiceli53

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mustafa
Cihazım
iphone 6
Konular
2
ben mi 8 kullanıyorum ve hala daha güncelleme almadım alan var mı yada tam olarak ne zaman gelir

bahadirxdzgn01

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Xiaomi Mi 8 Se
Konular
38
Miui 12 mi 8se stable geldi Çin için.