Soru miui 12 güncelleme problemi

murat3310

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
murat3310
Cihazım
redmi note 7
Konular
3
redmi note 7 telefonuma miui 12 guncellemesi geldi. otomatik indirip kurduktan sonra tel kapandı açıldığında twrp moduna geçti. çok da anlamadigimdan genel olarak anlatayım. önce sifre yazilacak bir yer cikti iptale bastim sonra ana menuye girdi. ne yapacagimi bilmedigimden sol altta ingilizce keep ile yazan şeye bastim sonra restore sonra power a basip tel kapattim. inşallah icindekiler silinmemistir diyerek tekrar teli actim çok şükür açıldı. ama guncelleme de yapmadi tabi.

simdi ben hangi costum rom falan anlamam bilgisayar da yok boyle birsey bidaha ciktigi zaman nasil halledebilirim

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104

murat3310

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
murat3310
Cihazım
redmi note 7
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bunlar çok karışık geliyor bana. miui 11 guncellerken boyle olmamıştı direk indirip kurdu sistem kendi kendine
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu twrp sistemden kaldırılabilir mi yada magisk i kaldırsak sorunum çözülür mu gene kendi kendine otomatik guncelleme yapar mı

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
bunlar çok karışık geliyor bana. miui 11 guncellerken boyle olmamıştı direk indirip kurdu sistem kendi kendine

bu twrp sistemden kaldırılabilir mi yada magisk i kaldırsak sorunum çözülür mu gene kendi kendine otomatik guncelleme yapar mı

Bu program ile miui 12 yükleyin,bundan sonra kendisi otomatik güncelleme yapar,twrp,root vs ile uğraşmazsınız...

(1) Rehber - XiaomiTool v2 ile Tüm Xiaomi Cihazlara Zahmetsiz Bootloader Unlock, TWRP, EU Rom, Global Rom ve Magisk Root Yükleme Resimli Anlatım | MIUI Türkiye Forumu (miuiturkiye.net)

murat3310

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
murat3310
Cihazım
redmi note 7
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
teşekkür ederim

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37

TWRP yerine stock recovery atıp bir de stock boot flashlarsanız yapabilirsiniz yine

Üst Alt