Yardım MIUI 12 eu stabil ile eu beta arasındaki farklar

ıhlamur

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
erca
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
52
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Eu Beta 20.8.20
Telefon Modeli
Mi9T Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Herkese iyi günler.
Arkadaşlar eu beta kullanıyorum cihazım için. Fakat her hafta sıfırdan güncellemekten yoruldum ve stabil için olumlu yorumlar yapıyor insanlar.

Eu beta ile eu stabil arasındaki gözlemlediğiniz farkları yazarsanız hem benim hem de aynı soru işaretleri olan diğer arkadaşlara büyük yardımınız dokunur.

İyi forumlar

kerimcelik1717

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
16
Eu beta için her hafta güncelleme kurarken sıfırdan kurulum yapmanıza gerek yok ki. Direk yeni sürümü üzerine kurabilirsiniz.
Beta ile stabil arasındaki fark ise, beta yeni gelen özellikleri daha hızlı almanızı sağlar, stabil ya geç almanıza ya da hiç anlamanıza neden olur. Örneğin süper wallpaper gibi.
Ben beta derim, tercih sizin.
Bende Redmi Note 9 Pro 128 Gb telefon var. Global rom yüklü. Beta süreçleri benim için her cazip olmuştur. Ben beta sürümü nasıl kullanabilirim?

Oyla:

SertaGE

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sertaç
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Sistem Mühendisi
Konular
20
Bende Redmi Note 9 Pro 128 Gb telefon var. Global rom yüklü. Beta süreçleri benim için her cazip olmuştur. Ben beta sürümü nasıl kullanabilirim?
Global Stock Beta mı EU Beta mı kullanmak istiyorsunuz?

Stock Beta kullanmak istiyorsanız BETA programına dahil olmanız lazım, ki bildiğim kadarıyla BETA programları şu an alıma kapalı.

EU Beta kullanmak istiyorsanız, cihazınızda bootloader kilidi açık ve custom recovery yüklü olması gerekiyor. Custom recovery üzerinden linkteki en güncel sürümü cihazınız için indirip kurabilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt