Rom MIUI 12 EU Beta / Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

BGBBGB

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Rudi
Cihazım
Mi 8
Konular
3
az önce bir tema konusunda da aynı soruyu sordum ama eu rom kullanıcıları belki bir yöntemini bulmuştur. Zhutiden verilen tema linklerini miui 12 de ki tema uygulaması ile açamıyorum. Çözümü var mıdır ?

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
az önce bir tema konusunda da aynı soruyu sordum ama eu rom kullanıcıları belki bir yöntemini bulmuştur. Zhutiden verilen tema linklerini miui 12 de ki tema uygulaması ile açamıyorum. Çözümü var mıdır ?
Henüz MIUI 12 için mağazada temalar yayınlanmadı.

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
hocam merhaba bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim cihaz mi9 se EU beta 20.5.7 rom yüklü uygulamalar siya beyaz oldu ve tuşladığımda süre doldu sınırınıza ulaştınız zaman ekle ve anladım diye mesaj kutusu çıkıyor bu nedir anlamadım nasıl düzeltirim
Hocam uygulamalara zaman sınırlaması koymuşsunuz zaman ekle diyin şifrenizi girerek sonra ayarlar ekran süresi kısmından uygulama sınırlamasını kapatınız

hidalgo58

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
iphon15 pro max
Meslek
sağlık
Konular
30
Hocam uygulamalara zaman sınırlaması koymuşsunuz zaman ekle diyin şifrenizi girerek sonra ayarlar ekran süresi kısmından uygulama sınırlamasını kapatınız
teşekkür ederim sagolun

McOpposite

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
musab
Cihazım
Mi11 Lite 5G NE
Konular
6
Konudaki gibi islemleri yaptim. 10 numara 5 yıldız oldu. Ben cok begendim. Takilma, donma veya herhangi bir problem yok. Cihazim mi 9

Brssahn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Mi Note10
Konular
7
Bulmuştum da kasıyor hocam, arayüzü zorluyor o yüzden kaldırmıştım ilk haftasında denediğimde... Aod falan tam çalışıyor ama dediğim gibi 9t için uygun değil pek
Bende kaldırdım hocam şuan için hazır değil nasıl olduğunu görme amaçlı kurdum zaten.

Ritimsizlik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Anıl
Cihazım
Redmi note 3
Konular
3
Tam ekran hareketlerinden eski navigasyon tuşlarına dönünce tiklaniyor. Daha sonra tam ekran hareketlerine dönüp devam edebilirsiniz. Cihaz o izni bir kez istiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhabalar Supervpn ve diğer VPN programlarında tamama tıklayamıyorum basmıyor orası iptal düğmesi basıyor bilgisi olan varmı ?
Rom: MIUI 12 Beta
Model: Mi 9 SE
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Tam ekran hareketlerinden eski navigasyon tuşlarına dönünce tiklaniyor. Daha sonra tam ekran hareketlerine dönüp devam edebilirsiniz. Cihaz o izni bir kez istiyor.

İlk mesajda alıntı eklemeyi beceremedim. Çözüm budur hocam.

Son düzenleme:

Bashirr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehdixan
Cihazım
Redni Note 7
Konular
46
Note 7-ye yine bu hafta güncelleme gelmeyecek(((( keşke bu kadar erken vermek yerine bir az geç verib daha iyi halde verseydiler

Üst Alt