Rom MIUI 12 EU Beta / Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

MetinS

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Metin
Cihazım
Mi 8 64Gb Siyah
Konular
8
Ayarlar da arama kısmına çentik yazıp aratın çentik ve durum çubuğu kısmından yerini değiştirebilirsiniz.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

umutizgi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9T 128GB
Meslek
E-Ticaret Yönetimi
Konular
86
Ayarlar da arama kısmına çentik yazıp aratın çentik ve durum çubuğu kısmından yerini değiştirebilirsiniz.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizde çentik yok, resitugur dener misiniz hocam

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Selam hocam ben cihazima romu yukledim ,bu roma otomatik guncelleme gelcekmi?yoksa sadece xiaomi yayinladigi roma guncelleme gelecek?
Xiaomi ne zaman rom yayımlarsa EU rom ekibide ona göre yapıyor hocam.

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
156
Hocam wipe seçeneklerinden birini bile yanlış yapmak telefonu komple çökertmeye kadar gider. O yüzden twrp kullanımı çok dikkatli olmali. Ben de telefonda "internal storage"i niye sileyim diyerek bı sildim, telefonu geri getirene kadar akla karayı seçtim.

Şu anda Eu Beta Rom kullanım ama miui 11. Miui 12'e geçmem için konuda yazan sıfırlamaların hepsini mi yapmam gerekir? Sistemi falan silmeye ne gerek var ki?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya da en rahat olarak gmaile rehber senkronize edilebilir. Google hesap kurulumu yaptıktan 2 dakika sonra tüm kişiler senkronize olarak geliyor.

etki eder o yüzden rehbere gir içe yada dışa aktar kısmından hafıza kartına aktar rehberi yada mı hesabından senkronıze et ki hesaba girince otomatik gelsin numaralar

merakli51

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Meraklı
Cihazım
LG G3
Konular
11
Hocam wipe seçeneklerinden birini bile yanlış yapmak telefonu komple çökertmeye kadar gider. O yüzden twrp kullanımı çok dikkatli olmali. Ben de telefonda "internal storage"i niye sileyim diyerek bı sildim, telefonu geri getirene kadar akla karayı seçtim.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya da en rahat olarak gmaile rehber senkronize edilebilir. Google hesap kurulumu yaptıktan 2 dakika sonra tüm kişiler senkronize olarak geliyor.
Rehber önemli değil onlar kayıtlı zaten gem gmail'de hem de mi'de. Ben ROM'lar aynı tabanlı olduğu için bir muaallakta kaldım. 3 wipe yapıp kurarım artık.

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
156
Denilen wipe adımlarına göre kurun hocam, adımlardan biri kaçınca çok farklı olaylar oluyor :) Kurunca deneyimlerinizi paylaşın lütfen :)

Rehber önemli değil onlar kayıtlı zaten gem gmail'de hem de mi'de. Ben ROM'lar aynı tabanlı olduğu için bir muaallakta kaldım. 3 wipe yapıp kurarım artık.

merakli51

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Meraklı
Cihazım
LG G3
Konular
11
Denilen wipe adımlarına göre kurun hocam, adımlardan biri kaçınca çok farklı olaylar oluyor :) Kurunca deneyimlerinizi paylaşın lütfen :)
3 Wipe yeterli dediler. Mantıken de yeterli gibi duruyor ama ROM bir türlü inmedi. Serverlar çok yoğun.

Alradokan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Orta
Cihazım
Mi 9 se
Konular
0
Telefonum mi9 se miroom 9.7.11 den geçtim eu 12 Roma bin pişman oldum temiz kurulum yaptım format data 4 vipe ancak ilk ten uyhulama geçişlerinde kasıyordu önemsemedim daha sonra pubg yi yüklemeye çalıştım yüklenmedi 3 defa denedim şimdi ise şebeke gitti

Üst Alt