- Adım
- Umut
- Cihazım
- Mi9T 128GB
- Meslek
- E-Ticaret Yönetimi
- Konular
- 89
NeredenAyarlardan yerini değiştirebiliyorsunuz.
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
NeredenAyarlardan yerini değiştirebiliyorsunuz.
Ayarlar da arama kısmına çentik yazıp aratın çentik ve durum çubuğu kısmından yerini değiştirebilirsiniz.Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Xiaomi ne zaman rom yayımlarsa EU rom ekibide ona göre yapıyor hocam.Selam hocam ben cihazima romu yukledim ,bu roma otomatik guncelleme gelcekmi?yoksa sadece xiaomi yayinladigi roma guncelleme gelecek?
Ayarlar / bildirimler / bildirim alanı / çentik ve durum çubuğu burada var mı?Bizde çentik yok, resitugur dener misiniz hocam
Şu anda Eu Beta Rom kullanım ama miui 11. Miui 12'e geçmem için konuda yazan sıfırlamaların hepsini mi yapmam gerekir? Sistemi falan silmeye ne gerek var ki?
etki eder o yüzden rehbere gir içe yada dışa aktar kısmından hafıza kartına aktar rehberi yada mı hesabından senkronıze et ki hesaba girince otomatik gelsin numaralar
Rehber önemli değil onlar kayıtlı zaten gem gmail'de hem de mi'de. Ben ROM'lar aynı tabanlı olduğu için bir muaallakta kaldım. 3 wipe yapıp kurarım artık.Hocam wipe seçeneklerinden birini bile yanlış yapmak telefonu komple çökertmeye kadar gider. O yüzden twrp kullanımı çok dikkatli olmali. Ben de telefonda "internal storage"i niye sileyim diyerek bı sildim, telefonu geri getirene kadar akla karayı seçtim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ya da en rahat olarak gmaile rehber senkronize edilebilir. Google hesap kurulumu yaptıktan 2 dakika sonra tüm kişiler senkronize olarak geliyor.
Rehber önemli değil onlar kayıtlı zaten gem gmail'de hem de mi'de. Ben ROM'lar aynı tabanlı olduğu için bir muaallakta kaldım. 3 wipe yapıp kurarım artık.
3 Wipe yeterli dediler. Mantıken de yeterli gibi duruyor ama ROM bir türlü inmedi. Serverlar çok yoğun.Denilen wipe adımlarına göre kurun hocam, adımlardan biri kaçınca çok farklı olaylar oluyorKurunca deneyimlerinizi paylaşın lütfen