Teşekkürler hocam deneyelim bakalım3 wipe ile yüklemeyi deneyebilirsiniz hocam. (Cache, System, Dalvik&Cache) fakat güncelleme çok büyük olduğu için temiz kurulum yapmanızı tavsiye ederim. Arayüz de kasmalar olabilir.
Yedeklerini almış olup güncellemeyi yükleyecek arkadaşlar ilk olarak wipe yapmadan deneyebilir mi, twrp üzerinden dirty flash imkanı var mı?
selamün aleyküm dostlar az önce mi9 T cihazıma kurulumu gerçekleştirdim . az kullaniyim detaylı yorum yazıcam ama ilk gözüme çarpan parmak izi ekran açılıs süresi acayip iyi olmuş bu çok sevindirici
Bir çok hata ile karșılașırsınız hocam.3 wipe ile miroom'dan xiaomi.eu'ya geçiş yapsak ne gibi sorunlar olur
Çok fazla link olunca karıştı hocam, teşekkürler düzenledim.Mi 8 yerine mi 6 linki koymuşsunuz filehosta bilginiz olsun
Bir farkı yok hocam, istediğiniz şekilde yapabilirsinizHocam bir sorum olucak, wipe işleminde önce format data yapıp sonra 4 wipe yapmak veya sizin yazdığınız 4 wipe yapıp sonra format data yapmak bunun öncelik önemi var mı çünkü başka konularda bazen böyle yazılmış ince detaylar önemlidir sormak istedim