- Adım
- veli
- Cihazım
- Mi Note 10 Pro
- Meslek
- Uçak Teknisyeni
- Konular
- 9
Redmi note 8 pro için bir gelişme yok mu heyecanla bekliyoruz
Note 8 Pro'ya eu rom desteğini kesti hocam boşuna beklemeye gerek yokRedmi note 8 pro için bir gelişme yok mu heyecanla bekliyoruz
Ekran/Koyu mod en altta kontrastı otomatik ayarla var onu devre dışı bırakıp denersen belki düzelir.Karanlık modda iken üst bar ikonları siyaha dönüyor anca siyah ya da siyaha yakın duvar kağıdı koyarsam beyaz kalıyor. Çözümü var mıdır?
Not: settings put system smart_dark_enable 0 olayını denedim mi 9'da çalışmıyor.
Kullanmış olduğunuz temayı atabilir misiniz hocam? Düzenleme yapayım.Karanlık modda iken üst bar ikonları siyaha dönüyor anca siyah ya da siyaha yakın duvar kağıdı koyarsam beyaz kalıyor. Çözümü var mıdır?
Not: settings put system smart_dark_enable 0 olayını denedim mi 9'da çalışmıyor.
Denedim hocam olmuyor.Ekran/Koyu mod en altta kontrastı otomatik ayarla var onu devre dışı bırakıp denersen belki düzelir.
Buyrun hocamKullanmış olduğunuz temayı atabilir misiniz hocam? Düzenleme yapayım.
Karanlık mod ayarları altındaki uygulama listesinde faceyi kapatın beyaza döner.Arkadaşlar bu nasıl bir karanlık mod faceye yakışmamış. Bunu düzeltme nin bir yolu yokmu beyaz yerler okunmuyorGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Romu karanlık modda kullanıyorum. Senin dediğin şekilde yapmayı zaten biliyorum. Kalıcı bir çözümü yokmu bunun beyaz veya kara moda geçmedenKaranlık mod ayarları altındaki uygulama listesinde faceyi kapatın beyaza döner.