Rom MIUI 12 EU Beta / Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Lim0n

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Limon
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
131
Katılıyorum ve arttırıyorum. 865 ile kağnı.
Hocam bunlar stabile getirseler bile bence kağnı olarak devam edecek. Hani son betalarda bi hız artışı falan olsa bi umut dicem ama adamlar farketmiyor bile ki bırak düzeltsinler yani.

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
Hocam bunlar stabile getirseler bile bence kağnı olarak devam edecek. Hani son betalarda bi hız artışı falan olsa bi umut dicem ama adamlar farketmiyor bile ki bırak düzeltsinler yani.
Eea android 11 romu baya hızlı, stabil çalışıyor diğerleri çöp. Eea da çok fazla google uygulaması var ve en sevmediğim şey olan uygulama bildirimleri renksiz gözüküyor bildiririm çubuğunda bu yüzden kullanmıyorum. Hala eski telefonumu kullanıyor gibi hissediyorum fark yok neredeyse.

MTevet

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Melih
Cihazım
Resmi note 8
Konular
2
redmi note 8 a11 twrp varmı

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
MTevet, Buyurun

Lim0n

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Limon
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
131
Eea android 11 romu baya hızlı, stabil çalışıyor diğerleri çöp. Eea da çok fazla google uygulaması var ve en sevmediğim şey olan uygulama bildirimleri renksiz gözüküyor bildiririm çubuğunda bu yüzden kullanmıyorum. Hala eski telefonumu kullanıyor gibi hissediyorum fark yok neredeyse.
EU rom olmalı hocam. Global, EEA falan epey eski kalıyor EU nun yanında.
Ben stabil sürüm çıkan 12.5 cihazları merak ediyorum betadaki gibi uygulama tepkimeleri ve açılış hızları yavaş mı acaba diye.

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
EU rom olmalı hocam. Global, EEA falan epey eski kalıyor EU nun yanında.
Ben stabil sürüm çıkan 12.5 cihazları merak ediyorum betadaki gibi uygulama tepkimeleri ve açılış hızları yavaş mı acaba diye.
Sizin cihazınız farklı o yüzden olabilir. Eea android 11 benim telefonumda en performanslı çalışan romdu. Şuan 12.5 eu stabil kullanıyorum betaya göre bir tık daha hızlı ama telefonumun donanımına göre hala yavaş.

Lim0n

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Limon
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
131
Sizin cihazınız farklı o yüzden olabilir. Eea android 11 benim telefonumda en performanslı çalışan romdu. Şuan 12.5 eu stabil kullanıyorum betaya göre bir tık daha hızlı ama telefonumun donanımına göre hala yavaş.
865 var sizde. Bende de 855.
Durumlar epey kötü yazılım işinde batırdılar resmen.

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
865 var sizde. Bende de 855.
Durumlar epey kötü yazılım işinde batırdılar resmen.
Hep bir umutla düzeltirler diyorum sonrasında daha kötüsü çıkıyor karşıma. Şimdi miui 13 bekleyeceğiz aynı umutlarla. Benim anlamadığım asıl olay aynı rom kullanan iki aynı modelde nasıl farklılık gösteriyor. Adam ben çok memnunum mükemmel diyor ben hiç memnun değilim sanki eski telefonu kullanıyorum o derece yavaş. Ayarlar menüsüne tıklıyorum tak diye gelmesi lazım önce siyah ekran sonra ayarlar geliyor.

Lim0n

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Limon
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
131
Hep bir umutla düzeltirler diyorum sonrasında daha kötüsü çıkıyor karşıma. Şimdi miui 13 bekleyeceğiz aynı umutlarla. Benim anlamadığım asıl olay aynı rom kullanan iki aynı modelde nasıl farklılık gösteriyor. Adam ben çok memnunum mükemmel diyor ben hiç memnun değilim sanki eski telefonu kullanıyorum o derece yavaş. Ayarlar menüsüne tıklıyorum tak diye gelmesi lazım önce siyah ekran sonra ayarlar geliyor.
O memnunum diyenlerin dikkat ettikleriyle bizim dikkat ettiklerimiz aynı değil hocam.
Biz güçlü işlemcide romun yavaş tepki vermesine anlam veremeyiz. Onlar için görüntü önemlidir sadece

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
O memnunum diyenlerin dikkat ettikleriyle bizim dikkat ettiklerimiz aynı değil hocam.
Biz güçlü işlemcide romun yavaş tepki vermesine anlam veremeyiz. Onlar için görüntü önemlidir sadece
Keşke aosp rom kullanabilsem de bütün bu saçmalıklardan kurtulabilsem. Eea roma 12.5 gelene kadar bekleyeceğim sonrada gereksiz uygulamaları debloater ile sileceğim başka türlü istediğim performansı alamayacağım.

Üst Alt