Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RomMIUI 12 EU Beta / Kararlı Rom İndirme Bağlantısı
Mi 10 T Pro 128 GB cihazıma ekran görüntüsünde de gözüktüğü üzere eu stabil rom kurulumu yaptım fakat menü geçişleri, arayüz vs.de takılmalar var aşırı bariz değil ama 144hz hazzını ve cihazın Hakkını veremiyormus hissi yaratıyor, bu şekilde bir sorunu olan var mı ve çözümü nedir arkadaşlar, şimdiden teşekkürler.
Not cihazın ayarlarında bir sorun yok ekran yenileme hızı 144 Hz.de ve bahse konu bu sorunumun yaşandığı yerlerde de 144 Hz de çalışıyor ekran.
hasanusluoğlu, teşekkür ederim format data yaptım zaten ama eu beta da kullandım benim öğrenmek istediğim bu anormal bir durum bence yoksa stabil bir romun hatta herhangi bir romun bu şekilde bir pürüzü olmaması gerek büyük ihtimal cihazımla alakalı bir durum olduğu kanaatindeyim. Bu romu Kullanan arkadaşlarda üstte bahsetmiş olduğum şekilde bir problem yaşayan veya yaşamayan var mı en azından çözümü ona göre uygularım.
Bu ekranı geçemedim, tvrp den bişeyler yapmaya calıştım. Sonra mi ekranında kaldı. Sonra fastbot dan global kararlı rom yukledim o da aynı ekran da kalıyor, yani resim olan ekran da. Şuan elimde tek fastboot kaldı o seçenekle ne yapabilirim?