Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RomMIUI 12 EU Beta / Kararlı Rom İndirme Bağlantısı
Format da bir çözüm tabiki ama en son tercihimdir her zaman. O bir çözüm değil kurtuluş. Ben sorunu çözmek istiyorum. Xiaomi mi note 10 telefonu güvenli modda başlatamadım bir türlü. Başlatabilsem deneme yapıcaktım da olmadı.
Sistem
Optimizasyon - Android Güvenlik Yaması Nisan 2021'e kadar güncellendi [cihazların çoğu]
Düzeltme - Telefon belirli durumlarda yeniden başlatılıyor veya kapanıyor [Mi 9T, Redmi K30, Mi Note 10 / Pro]
Düzeltme - Takvim parmak izi kısayolu eksikti [FOD cihazları]
Uygulama kasası
Düzeltme - Takvim kısayolları düzgün çalışmadı
MIUI +
Yeni - Daha fazla cihaz desteği [Redmi K30 5G, Redmi K30i 5G, Redmi K30, Mi 10 Lite Zoom, Mi 10T Lite, Redmi K40 / Pro / + / Poco F3 / Mi 11i]
Fotoğraf Galerisi
Yeni - Şimdi belgeler için ekran desenini (ekran hareli) kaldırabilir ve bozulmayı düzeltebilirsiniz [Mi 10, Mi 10 Pro, Mi 10 Ultra, Mi 11, POCO F2 Pro]
Gizlilik koruması
Düzeltme - Bir "Parolalar" seçeneğine dokunulduğunda uygulamanın çökmesine neden oldu
Güncelleyici
Optimizasyon - Küçük kullanıcı arayüzü değişiklikleri
Düzeltme - OTA güncellemesi indirilemedi
MI10S desteği eklendi
24 Nisan 2021'den itibaren Redmi Note 7, Redmi Note 7 Pro, Xiaomi CC9e geliştirme sürümünü durduracak.
GECİKMİŞ CİHAZLAR
cepheus, raphael, crux, alioth
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
21.3.31
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
21.4.1
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Arkadaşlar bu rom'da çift sim kart kullanan var mı? Ben 2. sim kartı taktım ama sinyal alamıyor. Başka bi arkadaş global rom kullanıyo, çift hat çalışabiliyor. Acaba benim telefonda mı bi sıkıntı var, yada rom desteği ile ilgili mi sorun var bilemedim.
Telefon Xiaomi Mi 9 TR garantili almıştım 2 sene önce
Düzenleme : Tamamdır arkadaşlar, sorunu çözdüm. Sıkıntı SIM karttaymış. başka kart takınca düzeldi
Sorunum güncelleme kaynaklıymış güncelleyince düzeldi ama gelen güncellemede tam ekranda açılan uygulama sonrası simgelerin en alta taşınması sorunu fixlememişler daha. Bahsettiğim sorun ektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.