- Adım
- İlqar
- Cihazım
- Mi Note 10
- Konular
- 33
EU Kararlı rom ile Haftalık beta arasındakı fark ne açıklayabilirmisiniz lütfen?
Haftalık olanda en son güncellemeleri ve yenilikleri her hafta olarak alırsın. Kararlı yani stabilde ise ayda 1 ya da iki ayda 1 alırsın.EU Kararlı rom ile Haftalık beta arasındakı fark ne açıklayabilirmisiniz lütfen?
Ben haftalık güncellemede bir türlü root işlemini yapamadım günlerdir. Bir çözüm de bulamadım. Aynı işlemi 20.9.17 sürümünde yapıyorum her şey normal. 20.9.17 sürümünden bu tarafa ne yaptıysam olmadı. Mi logosuna geliyor ve açılıp kapanmaya başlıyor kendi kendinde. Yeniden twrp modunda yeni rom kurmak zorunda oluyorum... Bu gün stabil sürüme geçtim. root işlemi de başarılı bir şekilde tamamlandı.Haftalık olanda en son güncellemeleri ve yenilikleri her hafta olarak alırsın. Kararlı yani stabilde ise ayda 1 ya da iki ayda 1 alırsın.
Çoğu kişi haftalık kullanır stabilden daha stabil geldiği için
Stabil isteklerinizi karşılıyorsa OK ama karşılamıyorsa ru betanın son sürümünü temiz kurulum yapıp son orange fox yani 11.0 sürümünü kurup deneyin. Telefon açıldıktan sonra ise chrome ile indirdiğiniz zipli magisk dosyasını orangefox sayfasından rom kurar gibi kurun açılacaktır. Twrp önermiyorumBen haftalık güncellemede bir türlü root işlemini yapamadım günlerdir. Bir çözüm de bulamadım. Aynı işlemi 20.9.17 sürümünde yapıyorum her şey normal. 20.9.17 sürümünden bu tarafa ne yaptıysam olmadı. Mi logosuna geliyor ve açılıp kapanmaya başlıyor kendi kendinde. Yeniden twrp modunda yeni rom kurmak zorunda oluyorum... Bu gün stabil sürüme geçtim. root işlemi de başarılı bir şekilde tamamlandı.
Bu gün telefonu çok yordum )) daha sonra feneyip geri döneceğim hocamStabil isteklerinizi karşılıyorsa OK ama karşılamıyorsa ru betanın son sürümünü temiz kurulum yapıp son orange fox yani 11.0 sürümünü kurup deneyin. Telefon açıldıktan sonra ise chrome ile indirdiğiniz zipli magisk dosyasını orangefox sayfasından rom kurar gibi kurun açılacaktır. Twrp önermiyorum
Telefon yorulmamıştır da insanı yoruyor cidden sürekli aynı şeyi yapmakBu gün telefonu çok yordum )) daha sonra feneyip geri döneceğim hocam
Yok hocam temiz kurulum yapın20.11.25 sürümünde sıkıntı var galiba. Telefon ekran kapalı iken açtığımda bir müddet kendi kendine seri bir şekilde sayfalar/menüler açmaya başladı. Müdahele edemedim. Kendi kendine açıp kendiliğinden durdu.3 - 4 gün içinde 2 defa yaptı. Aynı sorunu yaşayan varmı acaba. Telefonum Redmi note 8.
beta daha stabilMi9se için eu mıuı12 ye geçiş yapıcam. Betamı stabil mi hangisini önerirsiniz
Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi