- Adım
- Ömer Faruk
- Cihazım
- Mi 9 Global
- Konular
- 10
Android 11 verilecek mi acaba mi 9 a ?
hocam android 9 ile geldi diye biliyorum bu yüzden 11 alacaktırAndroid 11 verilecek mi acaba mi 9 a ?
hocam android 9 ile geldi diye biliyorum bu yüzden 11 alacaktırAndroid 11 verilecek mi acaba mi 9 a ?
Beta desteği kesildi Android 11 almaz çünkü 8 ile geldi 9-10 aldı Mi serisi 2 redmi serisi 1 android güncellemesi alıyorResmi kanaldan olmasa da sağlam yerden geçenlerde bir liste yayınlandı. Orama Mi 8 Android 11 alacak modeller arasında vardı. Umarım doğrudur.
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Snapdragon 845 işlemci 6Gb Ram ile Android almazsa Xiaomi kendine yazık eder. Çoğu model bu özellikteki telefonu daha yeni amiral model olarak çıkartıyor. Ama bellide olmaz her ay yeni model çıkartan bir firma böyle bir telefonu da çöp ederse çok sa şaşırmam.Beta desteği kesildi Android 11 almaz çünkü 8 ile geldi 9-10 aldı Mi serisi 2 redmi serisi 1 android güncellemesi alıyor
Hocam maalesef bu bir politika işlemci iyiymiş ram çokmuş denilmiyorSnapdragon 845 işlemci 6Gb Ram ile Android almazsa Xiaomi kendine yazık eder. Çoğu model bu özellikteki telefonu daha yeni amiral model olarak çıkartıyor. Ama bellide olmaz her ay yeni model çıkartan bir firma böyle bir telefonu da çöp ederse çok sa şaşırmam.
Resmi kanaldan olmasa da sağlam yerden geçenlerde bir liste yayınlandı. Orama Mi 8 Android 11 alacak modeller arasında vardı. Umarım doğrudur.
Miui olarak hayır ama aosp deneyebilirsinizÇıktığı günden beri keyifle Mi 8 kullanıyorum. Malum bu hafta son haftalık güncellemeyi aldık. Açıkçası Xiaomi'yi tercih etmemin en büyük sebeplerinden biri de haftalık olarak güncelleme almak. Telefonun hep yeni özellikler kazanıyor olmasıydı. Bu haftadan sonra hangi rom'a geömeyi önerirsiniz? Eu gibi haftalık güncellemelerin geldiği bir rom var mıdır?