Rom MIUI 12 EU Beta / Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

mert258

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi8
Konular
16
Onların testi bizim zaten beta sürüm kullananlar. Az da olsa test etmeleri lazım ama galiba onu bile yapmıyorlar.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sıkıntının eu rom u yapanlardan kaynaklandığını düşünüyorum, çin betada olmayan hatalar eu da vardı.

MetinS

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Metin
Cihazım
Mi 8 64Gb Siyah
Konular
8
Sıkıntının eu rom u yapanlardan kaynaklandığını düşünüyorum, çin betada olmayan hatalar eu da vardı.
Xiaomi'nin stratejisini bu konuda doğru bulmuyorum. Gereksiz olarak çok çeşitli rom çıkartıyor haliyle de hatalar ve eksikler çok oluyor. Ayrıca çok da telefon çıkartıyor. Kısa bir süre sonra da bu kadar çeşitliliğe dayanamayıp rom desteğini kesiyor. 2 senelik amiral gemisine güncelleme desteğini kesmesi de buna en basit örnek...

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

elnina

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
21
Eu betadan eu stabile geçerken 3 wipe yapmam yeterli mi ?

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
Bir önceki güncellemede aod ekranına adım sayacı seçeneği eklendi ve bunlar test etmedi mi çalışıp çalışmadığını. Nasıl çalışıyor bu elemanlar ya :D

Miui 11'den beri hep aynı sorunlar yaşanıyor ve tek bir tanesini düzeltmediler. En basit örnekleri bildirim sorunu,tam ekran hareketlerinde kasma. 150 çeşit telefon çıkarırsan olacağı bu. Şu telefonlar kaçak şekilde uygun fiyata bulunmasaydı kimse almazdı.

ıhlamur

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
erca
Cihazım
9t pro
Konular
36
Miui 11'den beri hep aynı sorunlar yaşanıyor ve tek bir tanesini düzeltmediler. En basit örnekleri bildirim sorunu,tam ekran hareketlerinde kasma. 150 çeşit telefon çıkarırsan olacağı bu. Şu telefonlar kaçak şekilde uygun fiyata bulunmasaydı kimse almazdı.
Bazı konularda ne yazıkki haklısınız. Fakat benim şuan gözlemlediğim ve önemli olan şeyin yazılım olduğudur yazılım konusunda iyiler ama bazı böyle küçük yapılması gereken şeyleri atlıyorlar test etmek gibi.
Apple samsung oppo hiçbiri beş para etmiyor bence yazılım konusunda. Xiaomi hem estetik hem de yazılım konusunda çok fazla özelliği var. Xiaomide basit bir özellik bazen diğer telefonlarda olmuyor şaşırıyorum. O yüzden bu konu hakkında yani özellik ve estetik görünüm hakkında xiaomi yi tebrik ediyorum hocam.

Üst Alt