- Adım
- Mehdixan
- Cihazım
- Redni Note 7
- Konular
- 46
bu hafta yok. Eu kendi sitesinde açıklama kısmında yazmışBu hafta güncelleme yok galiba
bu hafta yok. Eu kendi sitesinde açıklama kısmında yazmışBu hafta güncelleme yok galiba
Romunuz port rom olduğu için eu rom olarak yükleyemezsiniz.Selamlar, ben 12.0 Kararlı sürümü kurdum Redmi 5 Plus Cihazıma sorunsuz şekilde ancak tek sıkıntı bir miktar yavaşlık olması ve sağlık uygulamasının düzgün çalışmaması kapanıp durması sorunu var , sorum şu demin gördüm ki 12.1 çıkmış xiaomi eu da bu sürümde düzeltildiği yazıyor ancak cihazım destekler mi diye merak ediyorum çünkü benim yüklediğim rom şu videoda anlatılan :Medyaları görmek için kayıt olmalısınızve adı da Xiaomi.Eu_V20.5.7_Port_HM5Plus_by_KangLiham_V12-9. Xiaomi.eu dan girip 12.1' i cihazıma kurabilir miyim yoksa bu rom eu rom gibi değilde redmi 5 plus için özelleştirilmiş mi ?
Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim. (Forum kuralları ile ilgili yazımda bi hatam olduysa kusura bakmayın yeniyim.)
Teşekkür ederim peki bu port romların güncel sürümlerini nereden bulabilirim ?Romunuz port rom olduğu için eu rom olarak yükleyemezsiniz.
Rica ederim, forumda cihazınızın yer aldığı bölüme göz atabilirsiniz.Teşekkür ederim peki bu port romların güncel sürümlerini nereden bulabilirim ?
Teşekkürler tekrardan ilginiz içinRica ederim, forumda cihazınızın yer aldığı bölüme göz atabilirsiniz.
Redmi 5 Plus
forum.miuiturkiye.net