Rom MIUI 12 EU Beta / Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
43
Merhaba,

şu an telefonumda "Xiaomi.EU 20.3.26 | Beta" kurulu. Bu dosyayı telefonu sıfırlamadan direkt flash'lasam olur mu yoksa wipe data yapmak zorunda mıyım?
Hata alırsınız. 4 wipe yapmanız gerekir.

uilboek

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
uilboek
Cihazım
RN8
Konular
5
dostlar bu eu 12 ye geçtim geçeli whatsapp kişilerimle ilgili problem yaşıyorum. sürekli numaralar gözüküyor, kişi isimleri görünmesi icin yenile yapmak zorunda kalıyorum. basit bir yöntemi var mı acaba...

aokcbs

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
onur
Cihazım
note 3
Konular
8
dostlar bu eu 12 ye geçtim geçeli whatsapp kişilerimle ilgili problem yaşıyorum. sürekli numaralar gözüküyor, kişi isimleri görünmesi icin yenile yapmak zorunda kalıyorum. basit bir yöntemi var mı acaba...
Uygulama izinlerini kontrol edin. Oradan rehbere erişimi vb herzaman olarak seçip dener misiniz ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu anda Eu Betadayım sizce stabile geçmeye gerek varmı stabil çıktığında. Beta sonuçta her hafta güncelleme alacak daha iyi olmaz mı acaba ? Telefon Mi note 10

Son düzenleme:

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
43
Uygulama izinlerini kontrol edin. Oradan rehbere erişimi vb herzaman olarak seçip dener misiniz ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu anda Eu Betadayım sizce stabile geçmeye gerek varmı stabil çıktığında. Beta sonuçta her hafta güncelleme alacak daha iyi olmaz mı acaba ? Telefon Mi note 10
Her hafta güncelleme alayım, ne gibi yenilikler var ilk ben göreyim gibi adına ORD dediğimiz bir hastalık virüsü kaptıysanız betasız yapamazsınız.
Miui12 bazlı ilk stabil sürümler ise her zaman sıkıntılıdır. Çözümü de zaman alır.
Eu beta iyidir.

Ulutan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ulutan
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
CAD-CAM Prog.
Konular
9
Uygulama izinini, Kişilere erişmesine uygulamayı kullanırken değilde Her Zaman izin ver diye değiştirirsen düzelir.

Glorious

Teknoloji Delisi, Supporter
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Poco X4 Pro 5G
Konular
28
Skorpi hocam bir çılgınlık yapıp eu beta yüklüyorum. Kaç gün durabilirim bilmiyorum ama olabildiğince bunda kalmaya çalışıcam :D

edi1907

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erdinc Seray
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Arkadaşlar root yapabilen var mı. İndirmek için root çıkmasını bekliyorum ben

Glorious

Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Poco X4 Pro 5G
Konular
28
Arkadaşlar root yapabilen var mı. İndirmek için root çıkmasını bekliyorum ben
Root nasıl yapılır onu mu sormak istediniz hocam? Rom ile Magisk'i beraber yüklediğinizde cihazınız rootlanacaktır.

delavega66

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Oneplus 11
Meslek
Yazılım uzmanı
Konular
9
Dün beta sürümü yükledim.. genel olarak fena değil ama animasyonlarda kasmalar bi hayli fazla.. Uygulama simgelerindeki animasyonlarda da çok sık sorun yaşıyorum.. Telefon Mi9..

Konudan bağımsız olarak bir şey sormak istiyorum. Ana ekran uygulamasında uygulamaları gizleme özelliği yok mu? Güvenlik uygulamasının içinde bi bölüm var ama ordan sadece 3. parti uygulamalar gizlenebiliyor. Ben sistem uygulamalarını da gizlemek istiyorum. Poco launcher kullanıyordum, onda da MIUI 12 özelliklerinden feragat etmek durumunda kalıyorum. Xiaomi'nin kendi ana ekran uygulamasında uygulamaları gizleyebileceğim bir yöntem var mı?

Glorious

Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Poco X4 Pro 5G
Konular
28
Dün beta sürümü yükledim.. genel olarak fena değil ama animasyonlarda kasmalar bi hayli fazla.. Uygulama simgelerindeki animasyonlarda da çok sık sorun yaşıyorum.. Telefon Mi9..

Konudan bağımsız olarak bir şey sormak istiyorum. Ana ekran uygulamasında uygulamaları gizleme özelliği yok mu? Güvenlik uygulamasının içinde bi bölüm var ama ordan sadece 3. parti uygulamalar gizlenebiliyor. Ben sistem uygulamalarını da gizlemek istiyorum. Poco launcher kullanıyordum, onda da MIUI 12 özelliklerinden feragat etmek durumunda kalıyorum. Xiaomi'nin kendi ana ekran uygulamasında uygulamaları gizleyebileceğim bir yöntem var mı?
CustoMIUIzer gibi Xposed modülleri ile bunu yapabilirsiniz hocam. Sistem uygulaması ya da 3. parti uygulama farketmeksizin istediğiniz simgeyi gizleyebiliyorsunuz.

Üst Alt