- Adım
- Ferzan
- Cihazım
- Mi 9T Pro
- Konular
- 4
Mesajlar uygulamasında kasma yaşayanlar var mı? Bende çok kasıyor
Bootloader kilidi açıkmı twrp yüklümüİyi günler ben Eu roma geçmek istiyorum ama sanırım imei yedeği falan almak lazımmış bu tam olarak nasıl oluyor birisi yanıtlayabilir mi?
Hayır maalesef daha o aşamalara gelemedim, romu indiremedim bir türlü siteden kaynaklı sanırım 50kb gibi bir hızla indiriyorBootloader kilidi açıkmı twrp yüklümü
MI CC9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zaten bootloader kilidinin açılması 1-2 ay sürüyorHayır maalesef daha o aşamalara gelemedim, romu indiremedim bir türlü siteden kaynaklı sanırım 50kb gibi bir hızla indiriyor
Bootloader kilidi genelde 1 hafta da açılıyor. Benim 6.5 günde onaylandı.Zaten bootloader kilidinin açılması 1-2 ay sürüyor
1440 saat diye duydum uzatmışlar sanırımBootloader kilidi genelde 1 hafta da açılıyor. Benim 6.5 günde onaylandı.
Bana 160 saat vermişti geçen hafta başı.1440 saat diye duydum uzatmışlar sanırım
Onunla bağlantısı yok hocam, bana da 48 saat vermişti.Bana 160 saat vermişti geçen hafta başı.
3 gün önce doldu ve açtım.
Ama ben daha önce miui 11 testerdım. Micominity de wizard seviyesindeyim onun farkı mı oldu acaba bilmiyorum.
slm 1-2 ay sürmez 147 saat sürüyo yani 1 hafta ama xiaomitool v2 programında hemen kırılıyo bootloader kilidi tabi cihazı fabrika ayarlarına döndürüyor bilgin olsunZaten bootloader kilidinin açılması 1-2 ay sürüyor