- Adım
- Ahmet Faruk
- Cihazım
- Mi 8 lite
- Konular
- 0
Nasıl yapcağımıza dair bir bilgi bulamadım birisi anlatabilirmi lütfen
indirdigim akp leri acacak uygulama bulinamadi diyo kurmuyor apk dosyasiniRESİM VE VİDEOLAR
Videoyu foruma yükleyemedim.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirulaşabilirsiniz.
@ibrahimiyice çektiği video, teşekkürler kendisine.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
LİNKLER
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Alternatif link:
KURULUM
1. Yukarıdaki apk* dosyalarını indirip cihazına kurulumunu yapın.
2. Play Store'danLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirindirip kurun. Uygulamayı açıp arama kısmından Super wallPaper'i bulup tıklayın.
3. Çıkan ekrandan istediğinizi seçip uygulayın.
4. Artık Temalar/Duvar kağıtları/Super wallPaper kısmına gidip, açılan menüde istediğinizi seçebilir ve uygulayabilirsiniz.
Not: Animasyonları kullanmak için AOD (Her zaman açık ekran) açık olması gerekiyor. AOD'ye aktif edemiyorsunuz sadece kilit ekranı ve ana ekranında çalışıyor.
MIUI 11 / Android 10 sürümünde denendi.
MIUI 10'da çalışmıyor.
AOD (Her zaman açık ekran) açık olması gerekiyor.Bende sıkıntısız kuruldu ama kilit ekranı normal kalıyor neden acaba.
AOD (Her zaman açık ekran) açık olması gerekiyor.Hocam ben her şeyi kurdum tamamladım ama ufak bi sorun var kilit ekranında animasyon yok yani sabit kalıyor ,cihaz redmi note 7 miui sürümü 11.0.5 acaba tema kullanıyorum onunla alakalımı ki bi deneyip tekrar yazarım.
Sorununuzu daha detaylı anlatabilir misiniz?Nasıl yapcağımıza dair bir bilgi bulamadım birisi anlatabilirmi lütfen
Hatayı ekran görüntüsü atabilir misiniz?indirdigim akp leri acacak uygulama bulinamadi diyo kurmuyor apk dosyasini
Evet hocam, AOD olmayınca kilit ekranı animasyonu çalışmıyor malesef.Her şeyi sorunsuz yaptığım zaman kilit ekranında dünya yerine ana ekrandaki wallpaper geçerli oluyor. Telefon redmi note 7. AOD yok acaba o yüzden mi ?
Çalışır ama sadece ana ekran kısmı çalışır. APK'ları kurunMiui dışı Android yazılımlarında çalışmaz değil mi? Misal Android One.
Evet hocam, AOD olmayınca kilit ekranı animasyonu çalışmıyor malesef.