Soru MIUI 12 de Kernel Sorunu.

knkahun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emrh
Cihazım
redmi note 7
Konular
21
Selam beyler MIUI 12 stabil eu rom da Kernel yükleyen oldumu. Hangisini denesem kamera ve wifi calismiyor. Önerisi olan varsa paylasabilirse sevinirim.

oturak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
note 12 pro+ 5G
Meslek
tekniker
Konular
6
predator kernelde bunun fix dosyalaları vardı ondan bakmanızı öneririm

Oyla:

knkahun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emrh
Cihazım
redmi note 7
Konular
21
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
predator kernelde bunun fix dosyalaları vardı ondan bakmanızı öneririm
O dosya android 9 için geçerli diye biliyorum. Deneyen oldumu boşuna rom yuklemeyle ugrasmayalim yine

Oyla:

oturak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
note 12 pro+ 5G
Meslek
tekniker
Konular
6
O dosya android 9 için geçerli diye biliyorum. Deneyen oldumu boşuna rom yuklemeyle ugrasmayalim yine
eu beta miui 12 de denedim wifi ve kamera çalışmıyodu pacth atıca düzeldi

Oyla:

knkahun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emrh
Cihazım
redmi note 7
Konular
21
Old mu New mi

Oyla:

lordmad

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
mad
Cihazım
xiaomi mi 5
Konular
2
dostum sen değil misin pixel experience rom'un başlığını açan? yine sen değil misin orada bu wifi ve kamera sorunu yaşayanlara patch'ler öneren? beni şaşırttin şu an açıkçası :) neyse soruna cevap vereyim. öncelikle twrp ile yükleme yapıyorsan sorun twrp'de onu orange fox ile değiştirmeni öneririm daha sonra da yukardaki arkadaşın dediğini yapsan sorunun kalmaz. yani oldcam ve patch olayı. sana sormak istediğim ise neden tekrar miui roma geçiş yaptın? pixel experience harika bence

Oyla:

knkahun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emrh
Cihazım
redmi note 7
Konular
21
dostum sen değil misin pixel experience rom'un başlığını açan? yine sen değil misin orada bu wifi ve kamera sorunu yaşayanlara patch'ler öneren? beni şaşırttin şu an açıkçası :) neyse soruna cevap vereyim. öncelikle twrp ile yükleme yapıyorsan sorun twrp'de onu orange fox ile değiştirmeni öneririm daha sonra da yukardaki arkadaşın dediğini yapsan sorunun kalmaz. yani oldcam ve patch olayı. sana sormak istediğim ise neden tekrar miui roma geçiş yaptın? pixel experience harika bence
Ben MIUI 12 için bir Kernel önerisi yapmadım . Patch dosyası da android 9 için yazıyor. Tekrar ugrasmiyayim diye sordum. Bu arada MIUI Roma geçiş yapmanın nedeni oyun oynamıyorum artık. Telefonu günlük kullanıyorum. Pixel rom oyun için harika rom ancak günlük kullanımda hoşuma gitmiyor daha çok görsellik istiyorum günlük kullanımda ve o yüzden böyle tercih yaptim. Birde stabil eu rom çıkınca böyle karar verdim. Bu arada ben pathc önerisi yapamam çünkü alternetif yok bir tane var. Anlamadım şey yardımcı olsak suç yardim istesek suç karar sizindir

Oyla:

lordmad

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
mad
Cihazım
xiaomi mi 5
Konular
2
Ben MIUI 12 için bir Kernel önerisi yapmadım . Patch dosyası da android 9 için yazıyor. Tekrar ugrasmiyayim diye sordum. Bu arada MIUI Roma geçiş yapmanın nedeni oyun oynamıyorum artık. Telefonu günlük kullanıyorum. Pixel rom oyun için harika rom ancak günlük kullanımda hoşuma gitmiyor daha çok görsellik istiyorum günlük kullanımda ve o yüzden böyle tercih yaptim. Birde stabil eu rom çıkınca böyle karar verdim. Bu arada ben pathc önerisi yapamam çünkü alternetif yok bir tane var. Anlamadım şey yardımcı olsak suç yardim istesek suç karar sizindir
dostum seni suçladığım yer neresi tam olarak? yardımcı olmaya ve yardım istemeye devam, birlikten kuvvet doğar kendine iyi bak. ve dediğim gibi orangefox ile dene

Oyla:

knkahun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emrh
Cihazım
redmi note 7
Konular
21
Bu arada MIUI 12 eu stabil rom şarj konusunda gercekden berbat diyebilirim. Kernel yüklemedim ancak gercekden berbat. Pixel romun nerdeyse yüzde 30 daha fazla pil ömrü veriyor diye düşünüyorum. Pixel candir

Oyla:
Üst Alt