Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1=İşlemlere başlamadan önce BootLoader (BL) kilidinin açık olması gerekmektedir. 2= Geliştirici seçeneklerini açıp,Usb Hata ayıklamasını aktif edin. MIUI sürümüne ard arda dokunun Kurulum Komutları fastboot devices fastboot flash recovery recovery.img Twrp açılınca ilk olarak...
1=İşlemlere başlamadan önce BootLoader (BL) kilidinin açık olması gerekmektedir. 2= Geliştirici seçeneklerini açıp,Usb Hata ayıklamasını aktif edin. MIUI sürümüne ard arda dokunun Kurulum Komutları fastboot devices fastboot flash recovery recovery.img Twrp açılınca ilk olarak...
denedim. TWRP başlatmak için video aynıda yaptım. twrp logo geldi 1 saniye sonra siyah ekran çıktı. sonra Mi logosu geldi yüksek ses tuşu tuttum twrp logosu geldi twrp açıldı dokunma ekran çalışmıyor
C:\Program Files (x86)\Minimal ADB and Fastboot>fastboot flash recovery recovery.img error: cannot load 'recovery.img': No such file or directory BU HATA VERİYOR MANUEL OLARAKTA img. dosyasını yeniden indirip klasöre yükleyin.
forum.miuiturkiye.net
yukarı konu linki twrp dosya indirdim ve manuel olarak twrp yüklemeyi yaptım. twrp açıldı. twrp dokunma ekran çalışmıyor. o yüzden fastboot modu geçtim Android 10 sürümü kullanıyorum. ilk kez ROM yüklemedim.
twrp indirdikten sonra twrp flash yapacaksam sorunu olur mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kimse söylemediğinizi tekrar twrp girmek için cmd penceresinde "fastboot reboot-recovery" yazıp enter tuşu bastım. twrp logo açıldı ekran dokunma çalışıyor. yine saol miui 12 beta yükleniyo şuan