Yok hocam varmı miflash ile anlatım?Miflash ile kurmayı denediniz mi fastboot dosyası kullanarak..
Hocam rom yüklüyorum onda sorun yok root yapamadım twrp yüklenmiyor android 10 olmuyo. Android 9 düşürüp imei yaptım tekrar MIUI 12 yüklüyorum twrp atmak istiyorum ama rom dosyalarını tüm siliyor twrp ekranında kakıyor çözemedim.Buyrun.
Rehber - Redmi Note 8 Mi Flash ile Global Rom nasıl yüklenir ?
Sevgili kullanıcılarımız,uzun bir süredir sorusu gelen ve destek beklenilen,Redmi Note 8 kullanıcıları için bu konuyu açmış bulunmaktayım. Global Rom neden kurulur ? Global rom,cihaz sistemi çökmüşken kullanılabilir,Global, Hindistan,Endonezya,Avrupa EAA romları arasında geçiş yapmak için...forum.miuiturkiye.netMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu konunun 1. sayfasında bulunan tgz uzantılı olan fastboot dosyasını kullanarak Miflash'la yapacaksın...
Hindistan romu miui 11.0.6 yüklüydü bende, twrp ile miui 12'ye yükseltme yaptım. yapken sadece wipe dalvik cache yaptıp ve ardından twrpden çıkmadan magisk disk flashledim. Şuan hindistan romu miui 12 kullanıyorum ve herhangi bir sorunum yok.Hocam rom yüklüyorum onda sorun yok root yapamadım twrp yüklenmiyor android 10 olmuyo. Android 9 düşürüp imei yaptım tekrar MIUI 12 yüklüyorum twrp atmak istiyorum ama rom dosyalarını tüm siliyor twrp ekranında kakıyor çözemedim.
Birde bu MIUI 12 gezinme cubuğu aktif edemedim öyle bir tik ilareti yok hint versiyonunda yokmu acaba
Ben güncelleme ile yaptım twrp ile güncelleme yapmam gerekiyor sanırım. Peki miui 12 magisk nasıl yüklüycez anlamadım?Hindistan romu miui 11.0.6 yüklüydü bende, twrp ile miui 12'ye yükseltme yaptım. yapken sadece wipe dalvik cache yaptıp ve ardından twrpden çıkmadan magisk disk flashledim. Şuan hindistan romu miui 12 kullanıyorum ve herhangi bir sorunum yok.
TWRP üzerinden adım adım ne yapman gerektiğini bu linkteki konudan takip edebilirsin, gayet anlaşılır rehber olmuş Rehber - Twrp Üzerinden Custom ve Global Rom GüncellemeBen güncelleme ile yaptım twrp ile güncelleme yapmam gerekiyor sanırım. Peki miui 12 magisk nasıl yüklüycez anlamadım?