- Konular
- 0
Telefonu karanlık modda kullanıyorum. Ekran parlakılığı da otomatikte. Hiçbir zaman full parlaklık veya yüksek parlaklıkta da kullanmadım genelde en fazla orta parlaklıkta kullanırım ki benim gözüme yetiyor. Ekran parlaklığı MIUI 11'e göre çok sert değişiyor. Örneğin aydınlık yerden karanlık yere geçerken tak diye karartıyor ekranı. MIUI 11'de öyle değildi, azalta azalta yumuşak bir şekilde geçerdi. Onun dışında benim ekranım mı bozuluyor yoksa farklı bir durum mu bilemedim. Ekran parlaklığım %20-30 civarındayken gri yerler örneğin play store karanlık moddayken gidip geliyor gibi gözüküyor dikkatli incelediğimde. Renk bir gri oluyor bir daha kapalı ton. sizde de böyle bir problem var mı? Olmadı tekrar MIUI 11 deneyeceğim, bakalım onda da böyle bir sorun var mı.
Bir de bu problem rom değiştirip durduktan sonra oldu. Rom'da mı bir problem var yoksa ekranım mı gidiyor, sürekli rom değiştirmekten mi böyle oldu anlayamadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir de bu problem rom değiştirip durduktan sonra oldu. Rom'da mı bir problem var yoksa ekranım mı gidiyor, sürekli rom değiştirmekten mi böyle oldu anlayamadım.