MIUI 12 [Miui 12 Android 10]Redmi Note 8 Global Kararlı V12.0.1.0 QCOMIXM İndirme Bağlantısı

• Konbuyu başlatan StreX
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 920
  • Görüntüleme 90K

Anonim149956

SilinenÜye
MIUI Sever
Konular
0
Telefonu karanlık modda kullanıyorum. Ekran parlakılığı da otomatikte. Hiçbir zaman full parlaklık veya yüksek parlaklıkta da kullanmadım genelde en fazla orta parlaklıkta kullanırım ki benim gözüme yetiyor. Ekran parlaklığı MIUI 11'e göre çok sert değişiyor. Örneğin aydınlık yerden karanlık yere geçerken tak diye karartıyor ekranı. MIUI 11'de öyle değildi, azalta azalta yumuşak bir şekilde geçerdi. Onun dışında benim ekranım mı bozuluyor yoksa farklı bir durum mu bilemedim. Ekran parlaklığım %20-30 civarındayken gri yerler örneğin play store karanlık moddayken gidip geliyor gibi gözüküyor dikkatli incelediğimde. Renk bir gri oluyor bir daha kapalı ton. sizde de böyle bir problem var mı? Olmadı tekrar MIUI 11 deneyeceğim, bakalım onda da böyle bir sorun var mı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de bu problem rom değiştirip durduktan sonra oldu. Rom'da mı bir problem var yoksa ekranım mı gidiyor, sürekli rom değiştirmekten mi böyle oldu anlayamadım.

58lanet65

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
RedmiNote8 64gb
Konular
3
Telefonu karanlık modda kullanıyorum. Ekran parlakılığı da otomatikte. Hiçbir zaman full parlaklık veya yüksek parlaklıkta da kullanmadım genelde en fazla orta parlaklıkta kullanırım ki benim gözüme yetiyor. Ekran parlaklığı MIUI 11'e göre çok sert değişiyor. Örneğin aydınlık yerden karanlık yere geçerken tak diye karartıyor ekranı. MIUI 11'de öyle değildi, azalta azalta yumuşak bir şekilde geçerdi. Onun dışında benim ekranım mı bozuluyor yoksa farklı bir durum mu bilemedim. Ekran parlaklığım %20-30 civarındayken gri yerler örneğin play store karanlık moddayken gidip geliyor gibi gözüküyor dikkatli incelediğimde. Renk bir gri oluyor bir daha kapalı ton. sizde de böyle bir problem var mı? Olmadı tekrar MIUI 11 deneyeceğim, bakalım onda da böyle bir sorun var mı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de bu problem rom değiştirip durduktan sonra oldu. Rom'da mı bir problem var yoksa ekranım mı gidiyor, sürekli rom değiştirmekten mi böyle oldu anlayamadım.
Hocam temiz kurulum yapın öyle deneyin
Ondan öncede öneri olarak miui12 nin karanlik mod özelliğinden uygulamaları otomatik karanlik modu nu kapatın normal uygulama karanlık modunu deneyin

Anonim149956

SilinenÜye
MIUI Sever
Konular
0
Hocam temiz kurulum yapın öyle deneyin
Ondan öncede öneri olarak miui12 nin karanlik mod özelliğinden uygulamaları otomatik karanlik modu nu kapatın normal uygulama karanlık modunu deneyin
Hocam hali hazırda temiz kurulum yapıp kilidimi de kapattım ki global sürümlerde bl kilidi açıkken cihaz sertifikası sorun çıkartıyor. Ayarlardan da bütün uygulamalar için o ayarlardaki karanlık mod ayarını kapattım tek tek elle.

58lanet65

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
RedmiNote8 64gb
Konular
3
Hocam hali hazırda temiz kurulum yapıp kilidimi de kapattım ki global sürümlerde bl kilidi açıkken cihaz sertifikası sorun çıkartıyor. Ayarlardan da bütün uygulamalar için o ayarlardaki karanlık mod ayarını kapattım tek tek elle.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Bu ekranda hayalet ekran sorunu yok diyorlar ustam öbür ekran da gözüküyormuş bir bakin isterseniz Ayarlar - telefon hakkinda - tüm özellikler - çekirdek sürümüne 5 6 defa basin menu gelecek - 1.Software ye girin
Kolay gelsin

Anonim149956

SilinenÜye
MIUI Sever
Konular
0

Bu ekranda hayalet ekran sorunu yok diyorlar ustam öbür ekran da gözüküyormuş bir bakin isterseniz Ayarlar - telefon hakkinda - tüm özellikler - çekirdek sürümüne 5 6 defa basin menu gelecek - 1.Software ye girin
Kolay gelsin
Benim de huaxing panel hocam. Zaten ghost screenden ziyade panelin ışıklarında bir problem varmış gibi hissettiriyor. Şu an denediğimde pek göremedim ama gece vakti kullandığımda bazen görebiliyordum. Hatta parlaklık aşağıdaki gibiyken ortaya çıkıyor.

isoomail

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ismail
Cihazım
RedmiNote8
Meslek
Reklamcı
Konular
4
PlayStore nin verilerini temizleyin belki düzelebilir benim telefonum bazen öyle yapabiliyor (BL kapali root da yok)
Hepsini denedim sonuç alamadım. Hazır BL açıkken TWRP yükleyip EU betaya geçtim. Şu anda gayet memnunum.

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Hepsini denedim sonuç alamadım. Hazır BL açıkken TWRP yükleyip EU betaya geçtim. Şu anda gayet memnunum.
Hocam Bootloader kilidi açıkken global romda iseniz sertifika sorunu root harici düzelmez maalesef
ikinci kez söylüyorum

isoomail

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ismail
Cihazım
RedmiNote8
Meslek
Reklamcı
Konular
4
Hocam Bootloader kilidi açıkken global romda iseniz sertifika sorunu root harici düzelmez maalesef
ikinci kez söylüyorum
Tamam sorun yok. Root istemediğim için ben de globali bırakıp EU betaya geçtim dedim. Şu anda bir sorun yok.

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241