- Adım
- Umut
- Cihazım
- Redmi note 8
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 3
Sürümünüz neydi hocamQCOMIXM GLOBAL REDMİ NOTE 8 YAYINLANDI ARKADAŞLAR ŞUANDA GÜNCELLİYORUM
Sürümünüz neydi hocamQCOMIXM GLOBAL REDMİ NOTE 8 YAYINLANDI ARKADAŞLAR ŞUANDA GÜNCELLİYORUM
ne alaka kardeş neyin duyarını kasıyorsun ben genelde caps lock açık yazarım boş yapmaBüyük yazmanızın belli bir sebebi vardır umarım zira bağırmak anlamına gelmektedir buna da gerek yoktur içi boş bir güncelleme için.
hocam önceki sürüm 11.0.10.0Sürümünüz neydi hocam
Elcevap:ne alaka kardeş neyin duyarını kasıyorsun ben genelde caps lock açık yazarım boş yapma
Hocam ben XiaoMiTool V2 kullanarak 2 denememde de hiç süre beklemeden kilidimi açtım. Nimet bu program nimet!XiaoMiTool V2 ile deneme yapıcam dosyalarımı yedekliyorum cin romuna falan dönüşe izin veriyor galiba bu arada global bendeki cihaz bakalım bişiler bulucam bu gün
bilgi için teşekkür ederim artık yeter bence stock stock nereye kadarHocam ben XiaoMiTool V2 kullanarak 2 denememde de hiç süre beklemeden kilidimi açtım. Nimet bu program nimet!
Hocam dediğim gibi ben 2 kere denedim, kilit anında açıldı. Şu an kilidimi kapattım biraz daha resmi takılacağım. Bu arada ben ilk kilidimi resmi programla denemiştim ve 168 saat beklemiştim. O süre dolunca açıldı. Belki size ilk denemede süre verebilir. Emin değilim, ama deneyin. Bu arada kilit açılır açılmaz cihaz sıfırlanacak, verilerinizi yedekleyin derim size.bilgi için teşekkür ederim artık yeter bence stock stock nereye kadar
Pil konusunda aksini söyleyen çıkmaz heralde hocam ama benim yaşadığım bir diğer sorum yeni kontrol merkezi. Bildirim varken aşağı sürüklediğimde bildirimleri göremiyorum yine kontrol paneli açılıyor bunun bir ayarı var mı yoska ben de hata mı oluyor. Rastgele bazen sadece bildirim paneli bazne kontrol merkezi açılıyor aşağı sürükleme şeklim de yerim de aynı | |||||