- Adım
- Melih
- Cihazım
- RedmiNote8 64gb
- Konular
- 3
Hiç belli olmaz işleriGüncelleme geri çekilir mi şimdi internetim yok yarın güncelleyecem
Hiç belli olmaz işleriGüncelleme geri çekilir mi şimdi internetim yok yarın güncelleyecem
Açmayı denedim açılmıyor dosyamı bozuk iniyor acaba ?Hocam zip dosyasinin içini açıp eski updatelere kıyasla eksik bir dosya varmı bi bakın bence
Xplore gibi bi dosya yöneticisi ile denediniz mi normal dosya yöneticisine ben pek güvenemiyorum hocamAçmayı denedim açılmıyor dosyamı bozuk iniyor acaba ?
Valla tek hedefte biz variz galibe redmi note 7 bile almış bir düz note 8 lere gelmedi ne hikmet iseCidden xiaomi niye yükletti bize MIUI 11.11 güncellemesini anlamış değilim hedef bizmiyiz tayfun da ki hedef bizmiyiz xiaomi ?
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hangi sürümden geçtin?oto güngelleme geldi güncelledim biraz önce ,güncelledikten sonra hard format atılmalımıdır
Hard formatı eğer batarya çabuk bitiyorise yada kasma varise atmanız mantıklı oluroto güngelleme geldi güncelledim biraz önce ,güncelledikten sonra hard format atılmalımıdır
Zaten o sürümde sıkıntı yok. Sırayla telefonlara geliyor güncelleme. Bizim sıkıntımız 11.0.11 olan sürüme güncelleme gelmemesi.global 11.10 yazıyordu son dürüm