- Adım
- Umut
- Cihazım
- Redmi note 8
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 3
11.0.11 lere sonradan dağıtılacak sanırım
Benim tahmin ve görüşüm ya bu hafta sonuna yada en fazla şuandan itibaren 2 hafta içinde gibi sizce ne olur hocalarım11.0.11 lere sonradan dağıtılacak sanırım
Bence hiçbir zaman gelmeyecek.Benim tahmin ve görüşüm ya bu hafta sonuna yada en fazla şuandan itibaren 2 hafta içinde gibi sizce ne olur hocalarım
Ayni seksenlerdeki fehmi gibi kısır döngüye düştük alacağın olsun XiaomiBence hiçbir zaman gelmeyecek.
Ustam senin başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmiyor :/Arkadaşlar kusura bakmayın da hepimizin kullandığı redmi note 8lerdeki bu uğursuzluk benden kaynaklanıyor. Samsung cihazım vardı android 10 falan almaz bu diye sattım, android one saf androide geçtim. Android güncellemelerini en hızlı pixelden sonra bunlar alıyor dedim. Sonra buna android 10 gelmiyor ne biçim android one dedim satıp redmi note 8 aldım. Sattığım günün hemen akşamı MiA2 cihaza ve önceki Samsung cihaza android 10 geldiğinin bildirimini aldım forumlardan. Şimdi de redmi note 8 için bekliyorum. Çevreye verdiğim uğursuzluktan dolayı hepinizden özür dilerim.
indirdim kurulum yaparken %5 ye hata verdi şimdi bşdaha indiriyorum bakalım kurulum Yaparken tekrar hata verecekmiResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bana biraz önce geldiResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Ota ve fastboot dosyaları ayrı şekillerde olduğu için sanmamindirdim kurulum yaparken %5 ye hata verdi şimdi bşdaha indiriyorum bakalım kurulum Yaparken tekrar hata verecekmi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu ota ile gelen dosyayı yedeklersek bilgisaydan flash laya bilirmiyiz acaba?
Deniyorum hemen de zannetmemBölgeyi Almanya yapınca MIUI 11.0.11 e geliyormuş ne kadar doğru olabilir acaba ?
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi