MIUI 12 [Miui 12 Android 10]Redmi Note 8 Global Kararlı V12.0.1.0 QCOMIXM İndirme Bağlantısı

• Konbuyu başlatan StreX
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 920
  • Görüntüleme 90K

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Peki hiç uğraşmadan fabrika hali gibi olması için ne yapmam gerekli? Yani bundan ortalama 2 3 hafta önce hiç rom atmamıştım cihaza bl kilidi kapalıydı hiç müdahale etmemiştim. Güncelleme geldikçe bildirim geliyordu ayarlardan direkt yüklüyordum güncellemeyi. Cihazı tekrar o hale getirmem için ne yapmam gerekli?
Cihaz türkiye cihazı mı

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Evet hocam Türkiye cihazı resmi garantili ürün
Mi flash ile global romu clean and lock seçerek kurarsanız bootloader kilidi kapanır cihaz fabrikadan çıktığı haline döner güncelleme otadan alır

melonia38

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
12
Merhaba iyi günler. Ben bu romu telefonuma kurmuştum sorunsuz kullanıyorum da bana dolby atmos lazım acaba buna yüklenebiliyor mu? Telefonun kulaklık seseinden pek memnun değlim yüksek sesi seviyorum bu yüzden lazım :)

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Merhaba iyi günler. Ben bu romu telefonuma kurmuştum sorunsuz kullanıyorum da bana dolby atmos lazım acaba buna yüklenebiliyor mu? Telefonun kulaklık seseinden pek memnun değlim yüksek sesi seviyorum bu yüzden lazım :)

yunuslozcan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yunus
Cihazım
Redmi not 8
Konular
0
Bugün xiaomi redmi not 8 miui 12 güncellemesi hindistan için hazırmış birkaç güne yayınlarlar bölgemi hindistana aldım bekliyorum

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Bugün xiaomi redmi not 8 miui 12 güncellemesi hindistan için hazırmış birkaç güne yayınlarlar bölgemi hindistana aldım bekliyorum
Hocam sanırım bu işlerde yenisiniz o yüzden durumu buna veriyorum
Hindistan romu global rom ile farklıdır bölgeyi Hindistana alınca Hindistan romu gelmez direk kodu farklıdır bootloader kilidini açıp o roma geçmeniz gerek
Bölgeyi çine de alsanız marsa da alsanız global rom yüklü cihaza sadece global rom gelir anlayacağınız

Mesut Aktaş

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
Eğer "hindistan(IN)" değil ise kullandığınız ROM, o çıkanı yükleyemezsiniz.

Anonim149956

SilinenÜye
MIUI Sever
Konular
0
Hocam sanırım bu işlerde yenisiniz o yüzden durumu buna veriyorum
Hindistan romu global rom ile farklıdır bölgeyi Hindistana alınca Hindistan romu gelmez direk kodu farklıdır bootloader kilidini açıp o roma geçmeniz gerek
Bölgeyi çine de alsanız marsa da alsanız global rom yüklü cihaza sadece global rom gelir anlayacağınız
Mars romu stabilse geçmek isterim hocam :D Şaka bir yana StreX hocam haklı. Örneğin Global Redmi Note 8 rom kod adı PCOMIXM. Hindistan romu PCOINXM. Sona dikkat ederseniz XM den önce globalde MI geliyor, Hindistan'da IN geliyor.

Üst Alt