- Adım
- Musrafa
- Cihazım
- Redmi note 8
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 63
Hocam daha önce sordum mu bilmiyorum unuttum lütfen kusuruma bakmayın. Bootloader kilidi açık kalsa, Mi Flash üzerinden global rom yüklesek veya hint romu kısacası çin romu hariç orijinal diğer romları yüklesek OTA üzerinden güncelleme almaya devam eder miyiz? Sadece bootloader kilidi açık kalacak, recovery falan zaten stock hale dönüyordu mi flash üzerinden yükleyince. Dediğim gibi OTA üzerinden cihaza güncelleme gönderilir mi?Otaya gelmesini beklemeniz şart
1-2 haftaya gelir merak etmeyin
Evet mi flash ile rom kurunca kilit açık kapalı fark etmez alır güncellemeHocam daha önce sordum mu bilmiyorum unuttum lütfen kusuruma bakmayın. Bootloader kilidi açık kalsa, Mi Flash üzerinden global rom yüklesek veya hint romu kısacası çin romu hariç orijinal diğer romları yüklesek OTA üzerinden güncelleme almaya devam eder miyiz? Sadece bootloader kilidi açık kalacak, recovery falan zaten stock hale dönüyordu mi flash üzerinden yükleyince. Dediğim gibi OTA üzerinden cihaza güncelleme gönderilir mi?
Herhangi bir zararı yok hocam. Cihazı sıfırlamadan da kapatamıyorsunuz diye biliyorum ama herhangi bir zararı kesinlikle yoktur.Reis gunceleme bölümünde üst üste 11 yazısına tıkladım ek ayarlar açıldı telefona gunceleme ye zararı varmıdır nasıl kapatacam
Teşekkürler hocamHerhangi bir zararı yok hocam. Cihazı sıfırlamadan da kapatamıyorsunuz diye biliyorum ama herhangi bir zararı kesinlikle yoktur.
Hocam yarın miui redmi note 8 lere miui 12 gelirmiHerhangi bir zararı yok hocam. Cihazı sıfırlamadan da kapatamıyorsunuz diye biliyorum ama herhangi bir zararı kesinlikle yoktur.
Böyle bir tarih yok lütfen note 8 güncellemesi için tarih istemeyi bırakınTeşekkürler hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam yarın miui redmi note 8 lere miui 12 gelirmi
Tamam abiBöyle bir tarih yok lütfen note 8 güncellemesi için tarih istemeyi bırakın
Merakla bekliyoruz hocamGaliba ota zip dosyasını buldum test sonrası linki atıcam bu konuya ☺ son 3 5 dk inmesine